![]() |
Cele mai bune imagini surprinse de telescopul Hubble
8 Attachment(s)
Aici sunt cateva imagini incredibile surprinse de-a lungul timpului de telescopul Hubble
http://www.space.com/bestimg/index.p...590906&cat=hst ce parere aveti? |
Re: Cel mai bune imagini surprinse de telescopul Hubble
Impresionant.
Pacat ca nu prea stiu ce inseamna.... |
mi se pare mie sau in pozele 5 si 6 sunt poze cu galazia noastra ?......daca da cum le-a facut neamule ? ca telescopul Hubble e in saptiu si orbiteaza in jurul Terei cum a facut poza la intreaga galaxie .....eu chiar nu imi explic...sa ma lumineze si pe mine cineva :lol::lol: de...sunt mai incet la minte( ma prind mai greu) :)
|
Superbe pozele , si totusi nu stim daca inafara pamantului nostru si a stelelor de pe langa el , este defapt o gaura neagra in care ne aflam...sau exista si alte chestii pe care noi inca nu suntem "upgradati" sa le descoperim :(
|
salut!
In poza 5 este galaxia Sombrero,una dintre cele mai fotogenice galaxii,iar in poza 6...sunt doua galaxii care sunt foarte aproape sa se ciocneasca |
Quote:
|
pt MDB, din cate stiam eu cam la centrul feicarei galaxii se afla cate o gaura neagra.
cel putin la galaxia noastra asta e sigur. |
Re: Cele mai bune imagini surprinse de telescopul Hubble
pacat ca pe luna hubble nu poate face poze la locurile unde au aterizat americani :)
|
Re: Cele mai bune imagini surprinse de telescopul Hubble
wow intresant.
|
Quote:
Eh in fine , nu prea m-am documentat sa zic asa :-) p.S: Daca mai aveti articole + poze , bagati :) ca sa mai citim si noi cate ceva . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning