![]() |
Consiliere achizitie sistem audio VW GOLF III
Salut , as dori sa ma ajutati cu cateva configurari , in stopul achizitiei unui sistem audio.
Player - momentan Panasonic HU CQ-C1415N , dar voi trece pe Pioneer Difuzoare - 2 bord 10 cm - 2 usi fata 16.5 cm - 2 usi spate 16.5 cm - 2 tweetere usi spate - 2 dif de 10 " placa spate Subwoofer exista deja un JBL GT 5-2402BR , iar amplificator woofer am mai multe optiuni . Astept tot genul de configuratii . |
Re: Consiliere achizitie sistem audio VW GOLF III
Ce buget ai disponobil pentru sistem?
|
Buget nu il stiu , dar pentru moment m-am gandit la
MAGNAT seria XTS , difuzoare puternice , cu 2 cai sau sistem , si multi zic ca isi merita din deplin bani . as pune toata bord , usi fata si spate , magnat . |
strecor si eu o intrebare daca se poate
ce sa aleg dintre - helix E136 Esprit si hertz Energy ESK 165 vreau sa le pun pe fata si folosesc un amp Steg QM 220.2x |
Mi-am facut o configuratie :
Bord , Usi fata - Focal Access 165 A3 Amp ptr boxe - Helix DB TWO Dark Blue Usi spate : Helix E 106 Esprit Hu . Statie , si sub - ALPINE CDA-9853R , Ultimate TA-2700-II - JBL GT 5-2402BR |
Si ai montat-o? ceva pareri pro contra?
|
salut .
Configuratia doar am facuto scris , nu am cumparato si montato, astept si de la voi pareri focal pe 3 cai e singura care am gasito , si mai e un jbl , bine`inteles si la un pret bun, iar pe spate nu stiu sigur de boxele alea, astept pareri , sugestii |
angel_boy. marimea difuzoarelor pe fata din portiere sunt de 16,5 din fabrica sau le`ai modificat tu?...cu ce ai izolat portiera? sau ai lasat`o normala?
|
sunt 16.5 nu am modificat nimik , nu am izolat nimik :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning