![]() |
...poze reale cu noua dacie !!
Pe auto-motor-si-sport exista un articol despre noua dacie ..sunt si 2 poze acolo!!
vizitati link-ul urmator dk vreti sa vedeti poze reale cu noua dacie http://www.auto-motor-si-sport.ro/noutati/daciax90.html |
Da, se pare ca se numeste Dacia \"Logan\" ... bleah ce nume naspa.
|
mai erau niste poze si discutii aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=1535&start=0 Oricum kterink e ca in ziar acu vreo cateva zile, ziceau aia de la dacia, ca defapt nu asta e x90-u, ca o sa arate total diferit.. :):) si ca ce e in pozele astea e doar o masina scoasa tot de ei asa la misto sa deruteze lumea... ha ha ha! asa ziceau si la Solenza, si pan la urma a fost ca in pozele care aparusera.... |
Hai frate.Dupa 30 de ani au schimbat si ei aspectul Daciei si acum zic k au facut un model k sa deruteze lumea?Ei nu sunt in stare sa faca un model de scos pe piata,da pai de derutat lumea.Respekt
|
parerea mea e ca e o copie dupa renault clio symbol
trebuie renault sa isi lase amprenta pe dacie |
E UN *** COPIAT ASTA E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CLIO CLAR>.... de ***
|
...mie imi seamana mai mult a un renault megane sedan ...cu emblema Dacia !!...oricum cred k sunteti de acord cu mine k fata de solnita ..pare destul de promitatoare!!
:peace: |
eu zic k spatele X90 este de megane 2...dar mult mai primitiv...adik megane 2 are ceva forme...
fata imi placea s-o lase de slz...pare mai frumoasa... |
tot o porcarie ramane :(
|
cica s-ar lansa miercuri sear la Parlament.
|
Motoare si dotari care lasa de dorit , asta pot sa inteleg pt. ca in Romania tre' sa se construiasca o masina care sa fie ieftina.
Ce nu inteleg este de ce nu exceleaza la design , ca , doar francezii la asta se pricep destul de bine . Oricum incet , incet Dacia progreseaza , dar mai are mult. |
Automobile Dacia pitesti va scoate pe piata un nou model Dacia. Acesta este construit pe platforma de Nissan Micra, care in curand va fi folosita si pentru generatiile urmatoare de Renaul Clio. Noua Dacie va avea o lungime de 4,25 metri, o latime de 1,67 m si o înatltime de 1,50 m . Volumul portbagajului se ridica la 480 litri , volumul poate fi asemanat cu cel a unei masini de familie.
Vor exista 3 game de motoare: Renault 1.4 de 75 CP si cel de 1.6 si 90 CP, la care se va adauga, în viitor, varianta diesel 1.5 dCi de 65 CP. Pe viitoar va exista si o varianta diesel de 85 CP dCi. Viteza maxima a automobilului va fi de 185 km/h, cu 10 km/h mai mare decat modelul actual Solenza. Pneurile vor fi de 165/R14. Pachetul de baza sau standard se pare ca va cuprinde doar 2 airbaguri ( sofer si pasager dreapta ) si ABS. Varianta de top va avea un pret de circa 7.500 de euro si va dispune de ABS, set complet de airbag-uri, geamuri si oglinzi electrice, aer conditionat, CD-changer. Alaturi de acesta varianta Dacia mai propune si : o varianta break si o furgoneta care vor intra in productie incepand cu anul 2006. Mai multe detalii va vom putea preciza dupa data de 2 iunie cand noul model Dacia va fi lansat oficial. In momentul de fata situl oficial al Dacia Pitesti nu ne ofera absolut nici o informatie oficiala. SURSA : http://www.******************/Dacia%20_l90.htm se pare ca numele noii dacii va fi LOGON ! |
bine ca nu-i LOG OUT
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning