![]() |
o noua provocare: skyline
cashtigatorul acestui concurs va fi declarat de mine cel mai bun artist de desene manuale 4tuning.ro
reguli: desene de mana nu avem premii...(da' de unde sa facem rost? :P ) subiesctul este nissan skyline....desenul poate fi din orice unghi....nu vom avea o poza stabilita...bodykit aplicat obligatoriu...(se va pune accent pe styling) voi participa shi eu...dar nu voi fi cashtigator (acu' fara mishto...am 12 ani...cu toate ca la date apare mai mult...shi sunt altzi mult mai buni...pe care ii respect) |
2 Attachment(s)
tati uite aici..am aduso de la je pe topic.. :wink: :wink:si interior si exterior
|
Au venit trupele speciale :lol: ...Mam bagat ji eu ....acu sa vad cum stau cu timpu :wink: 8) ...sapt asta va aprea si modelul meu :evil_laug
|
shi a mea mai are la putzin...dar yo nu am scaner la je acasa....shi tr sa i-o dau lu' taicameu shi el o duce la el la serv....da' ashteptam concurentza....invit speciale......ad1....killerhitman200(shi nush cat...sper ca am scris bine) :P ...top art poate veni cu un model 3d (zic shi yo....)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aoleu...citeste topicurile..eu eram killerhitaman2002...mia luat asta cu 2006 useru..mia schimbat parola, si mi l'am facut pe asta cu g_unit..si d'paia am facut concursu ca sa'l bat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eu pot sa particip? sunt nou pe forum...
tentativa mea de skyline |
Mai e valabil concursul? ca tare as vrea si eu sa particip !! :P Astept raspuns!
|
DAp ....concursul e inca valabil .....nu e un concurs oficial 4tuning...deci pana nu se inchide topicul e ink valabil :)
|
Re:
Quote:
vai tati...as mai face un skyline...ca tia iesit bine...interioru meu imi place mie...la exterior..suck's :roll: :roll: |
Quote:
|
normal k e valabil....la mine e o prob cu sc....shi nu prea am timp de d'astea.....orc....mai am putzin shi termin un rx-8 ( sa-l pun dak vretzi.....)
|
Quote:
|
Re: o noua provocare: skyline
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning