![]() |
RESTRUCTURARI....
datorita discutiilor pe care le-am purtat cu membrii fondatori,as vrea ca la intalnirea din 16.02.2006 sa nu lipseasca nimeni!se pare ca la o buna parte din membri EXTREME....li se rupe de club!daca nu veti veni nici la intalnirea de pe 16...se va pune problema eliminarii voastre din club!
|
robert(KADU) sau evolution8,datorita neparticiparii lui la nici nu fel de activitate in care s-a implicat EXTREME RACING,a fost suspendat pe termen nelimitat pana cand isi va revizui camportamentul fata de club.
|
Re: RESTRUCTURARI....
-Cioroiu Codrut
-Constantinescu Octavian -Linca Laurentiu -Olteanu Alexandru -Popescu Razvan Cei enumetai mai sus au rmas ca membrii fondatori ai acestui club. |
mai bine zis:
-cioara -piticu -gabu -seeu' -pustiu |
Quote:
|
Ai fost sunat cand ai postat prima data.
Ai zis ca esti pe drum ca te duci spre tzara si ca vb seara. Seara te-am sunat si nu ai raspuns ;) Dupa nu am primit nici macar un beep. Deci nu stiu care si cum nu se implica. Si retine un lucru nu tu m-ai suspendat ci eu nu am vrut sa mai vin !! |
Quote:
|
Ca sa lamurim totul...ai fost exclus pt ca nu ai aratat nici un fel de interes pentru acest club.Puteai macar sa dai un telefon la inceput sa spui ca nu poti veni si de ce.
Am vorbit si cu Cioara si a fost de acord. |
Nici o problema.
Mi-am exprimat mai sus punctul de vedere. |
fara cioara....
|
Momentan Voi Inchide Topicul Pentru Ca Si-a Atins....zic Eu Scopul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning