![]() |
Burnout School
Cel mai explicit tutorial posibil pentru burnout cu tractiune rear sau cu tractiune front. (prietenu meu ... pentru el intreb.. are un Megane Sedane 1.5Diesel - 105 cp cu tractiune pe fata bineinteles )
|
Re: Burnout School
2l de benzina, ii pune in fata rotilor fata dupa care tine masina turata pe la 5k/rpm si cand da se plece trage frana de mana ! SENZATIE GARANTATA !! ;)
|
Quote:
nu m-am putut abtine :lol: |
multumim de sfaturi vom incerca
|
sa incerce si drift
2 tavi de de cuptor(pt prajituri- se gasesc la carrefour la maxim 25 ron) asezate sub rotile spate,dupa care se trace frana de mana mana si apoi multa acceleratie si spatiu de manevra acolo sa vezi senzatie |
hihihii ce mijtoooooooooooo
asta ar fi tare in centru..apoi sa ne vedem la pro-tv P |
ar fi ceva sa sa apara un nou motorsport:"drifting la tava"
|
=))
ai naibii de mistocari :)) sa-i ia foc baiatului masina...alea cu tava sunt bune...da sa aiba grija unde le incearca,poate ma gasesc si eu pe langa ei :)) ca idee...nu vad de ce ai vrea sa dai burn??? pitzipoancele oricum nu se simt impresionate de mirosul de cauciuc in par...ambreiajul costa scump...caucioace idem...cred ca mai bine ar invata sa o controleze bine si atat |
merci supapa, cel mai serios om de pana aku :))
dar totusi faza cu 2l de benzina pe jos e ok ? |
Da, e super ok . Cu cat e mai multa benzina cu atat mai bine .:idea:
|
poti incerca si motorina daca vrei tu !
|
in loc de benzina ca sa nu ai surprize...poti folosi antigel sau apa chioara, eventual minerala...ca sa piarda aderenta mai usor
|
nu pot sa cred ca exista si asemenea ritards
|
man foloseste ulei cel mai sfant:D dar sa iti tina si frana de mana sau alt mod mai nesintit o trantesti langa o bordura inalta tot asa cu ulei pe roti si ii dai sa sara si frana de mana trasa bineinteles;)
|
ok ms all
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning