![]() |
SUV Lamborghini
3 Attachment(s)
SUV Lamborghini
Se pare ca zvonul ca Lamborghini urmeaza sa produca un 4x4 a fost confirmat de catre Stephan Winklemann intr-un articol din revista AutoExpress Deocamdata exista cateva fotografii realizate pe PC, ce incearca sa intuiasca cum va arata SUV-ul: |
sa mor daca imi place vreunul! par ... prea ... nu stiu cum... ! oricum ar da clasa daca ar iesi :P
|
Arata destul de super,se vad trasaturile Audi.
Daca o sa consume ca ultimul Lamborghini de teren o sa iasa urat :lol: 130% :shock: |
fata la cel argintiu e bestiala ...
cine are bani de o asemenea masina ... banuiesc ca are bani si de benzina ... ca pun pariu ... ca masinutza asta ii buna prietena cu statiile peco .. |
Mai ramine sa scoata si Ferrari un SUV, si treaba-i gata. Treaba asta cu SUV-urile face ca toti producatorii sa uite de traditii si sa goneasca dupa clienti. Asa nu se face treaba. Oricum, sunt sigur ca un Lambo SUV ar fi la fel de/mai rapid ca un Porsche Cayenne turbo
|
Aduce bine cu Cayenne dar parca e mai cu stil . Spatele e mai reusit decat la Porsche
|
o combinatie proasta intre cayenne si touareg si lamborghini , lambo` suv .... marfa : /
fatza e placuta, la ala gri , spatele e .... gol :/ n-are nimic .. asa stopuri ? 2 patrate ? : / |
mie mi se pare ca fata e mai reusita .. decat spatele ...
|
o noua combinatie proasta din interiorul grupului vw!
|
cel visiniu e bestial poze cu interiorul nu aveti :?: si chiar daca ar fi o copie dupa touareg si touaregul e super ! :arrow:
|
1 Attachment(s)
arata misto lambo ala visiniul
dar mai super e cel argintiu dar il strica spatele :roll: din intamplare am gasit si poza asta :arrow: |
Oare va continua lamborghini seria LM? Atunci cand ei au lansat Cheetah nu prea era vremea SUV. Acuma cred ca ar prinde. Si cred ca pana si Ferrari daca ar ajunge sa produca asa ceva ar avea vanzari. Si va ajunge si momentul acela.
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
2007 Ferrari SUV?.. :roll: sa vedem cine va m-ai urma in materie de suv..... :wink: |
wow ... sunt tari ... chayene venim .. probabil asta zic cei de la lamborghini :lol: in orice caz e super tare .. are designul de nota .. hmmmmm :idea: 20
|
:woowoo: au innebunit de tot. Nu-mi place Ferrari-ul SUV. deloc. Parca e Fiorano umflat cu pompa. cred ca ar trebui sa se limiteze la masini sport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning