![]() |
Battle || tng vs. hori_cutz_tuning vs. blowwind
4 Attachment(s)
Votul se va face dupa urmatoarele criterii:
- calitate - gradul de dificultate - look ( aici fiecare cu gusturile lui ) va rog sa va argumentatzi votul!!!! P.S. din motive de \"corectitudine\" cei 3 participanti sunt rugatzi sa nu voteze...daca vor sa vada rezultatele pot apasa pe \"VIEW Results\" chiar sub SUBMIT VOTE |
Votat tng :D
per ansamblu masina arata f bine, fara greseli vizibile la imbinari/paintjob/etc etc (nici nu ma asteptam la altceva din partea lui tng) lexus-ul lui horicutz - arata bine doar k pragurile sunt cam supra-dimensionate (pragurile de genul asta se aplica in general la coupe-uri, deci daca o lasai in doua usi, nu ziceam nik d asta), si toba aia e cam... unreal :roll: blowwind - verde kawasaki pe lexus?! :D Oricum, bv ppl! Bafta |
eu l-am votat pe hori_cutz_tuning si nu sunt asa de profesionist ca sa zic ce are el si nu are tng sau blowwind :lol:
pur si simplu mi-a placut cel mai mult |
Votat hori_cutz_tuning :P imui place cel mai mult
PUteati sa ma bagati si pe mine in beattle :evil: :evil: :evil: ca si am facut lexusul :evil: :evil: :evil: |
Votat kn0x-u'... cea mai buna calitate si look... parerea mea.... :wink:
|
l-am votat pe tng deoarece si pentru ca imi plac jentile mult de tot si vopseaua in 2 culori...gri si negru...se vede bine :)
|
tng este net peste celelalte si ca jenti si culori tot.ce mi-a sarit in ochii toba din departare parca e un pic stramba
asta nu inseamna ca restul nu sunt bune |
blowwind !
|
tng
pentru evcuare(blng-bling) stilata mashina , nu am ce zice geamuri,, c sa mai ! ptr toata mashina ! sa nu uitati ! si celelalte masini mi s-au parut f bune ! element definitoriu , look-ul ! go-go-go |
tng....a dat inca o data dovada de rafinament si bun gust...bv tata tzine-o tot asa.... :wink:
|
Desi nu prea imi sta in fire sa votez la battleuri, acum o voi face..
Decizia este grea, in principal astea sunt motivele: - tng a coborat masina cu tot cu peisaj, lucru ce se vede si prin banda neagra ramasa sus.. are un minus pentru jante, care pe langa faptul ca aduc enorm de mult cu cele stock mai este si aceiasi janta facuta duplicate. Kitul lui insa imi place cel mai mult, la fel si paintingul - horicutz a coborat si el masina, dar a schimbat fundalul (lucru cu care eu personal nu sunt de acord.. pe langa principiul in sine, este si cea mai usoara scapare in situatia coborarii masinii..) Are un plus pt ca este singurul care a lucrat la rezolutia initiala, celelalte 2 masini fiind redimensionate la 800x600. Ceva probleme la janta spate si la spoiler spate. Imi plac mult stopurile. - blowwind a coborat cel mai real masina! tehnic cred ca sta cel mai bine, insa pierde datorita culorii care pentru gusturile mele este prea turbata pe aceasta masina. In final, votul meu merge catre TNG, chiar daca nu e cea mai curata lucrare, am mai spus-o de fiecare data cand am avut ocazia, pt mine aspectul general conteaza cel mai mult, iar a lui TNG mi se pare cea mai buna estetic vorbind. |
Re:
Quote:
ce ne rupe mufa TNG asta :)) ...mama lui :D |
Multumesc toturor :wink:
O sa tin cont de sfaturile voastre Blow :twisted: :twisted: |
Singurul care a pus aceeasi janta si pe fata si pe spate a fost Blowwind, pacat ca sunt intoarse.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning