![]() |
Bentley Continental GTC by Arden
5 Attachment(s)
Bentley Continental GTC by Arden
Aproape orice tuner de pe planetă a modificat măcar un model din gama Bentley Continental. Nici cei de la Arden nu puteau să lipsească de pe această listă, mai ales că specialitatea tunerului german sunt maşinile britanice. Pentru început, remarcăm mascota Bentley de pe capotă. Tot în partea frontală, avem noi grile pentru spoiler şi, bineînţeles, LED-uri. Specificăm şi noile jante pe 21 inci, iar lista cu modificări estetice se încheie brusc... Doar lista cu modificări estetice. Pentru că Arden are o surpriză pentru cei care cred că 560 cai putere şi 650 Nm nu sunt destui. Prin modificarea celor două ECU, motorul W12 twin-turbo de 6.0 litri va dezvolta cu 60 cai putere mai mult şi peste 800 Nm. Astfel, Continental GTC va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5.0 secunde, iar părul tău va zbura în toate direcţiile... |
Re: Bentley Continental GTC by Arden
interesanta folosirea mascotei...nu prea imi place si cred k un hardtop era mult mai util
|
foarte frumos. e "baban" .! si in special si jentile dau o anumita superioritate
|
Au pus led-urile alea fix ca....nuca in perete in mijlocul grilelor. E ciudat spoilerul, nu-mi place.
|
Da, ledurile acelea par a fi puse de nae din coltu blocului...mult mai bine ar fi fara ele ;)
|
plasa aia de la spoilere mie unu numi place delooccc!!!
|
Quote:
|
scumpe materialele acum cu criza :))
|
Quote:
|
Quote:
|
cam ciudata pozitionarea led-urilor,inrest e super car-ul
|
Quote:
Mai util in sensul ca arata masina mai bine, sau cum? ON: Eh, iata o schimbare de bun augur(dupa parerea lor) din partea celor de la Arden... S-o fii saturat de atatea Jaguaruri si Land Rovere. Ok, sa trecem direct la subiect. Sigla aia de pe capota, acel B, costa 980 de euro. :???: .... Si masina a fost facuta doar pentru a lansa sigla. THE END |
Tot Mai Multi Tuneri Modeleaza Acesta Masina .. Arata Extraordinar.. :)
|
vreau si eu vreo 2...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning