![]() |
ASC transformă noul Camaro īn Pontiac Trans-Am
3 Attachment(s)
ASC transformă noul Camaro īn Pontiac Trans-Am
O avea Pontiac zilele numărate, īnsă acest lucru pare să nu afecteze companiile de tuning. Un astfel de exemplu este cel al ASC Creative Services, companie care a creat o versiune Trans-Am a noului Chevy Camaro. Ceea ce vedeţi īn fotografiile de mai jos nu este decāt o simplă conversie. Modificările īn partea frontală includ noi faruri, grilă, spoiler şi capotă motor. Īn spate avem un nou spoiler, eleron, evacuare dublă şi noi stopuri. De asemenea, modelul a primit şi noi oglinzi, praguri laterale şi fante de aer pentru aripile spate. Cum imaginile de la interior lipsesc, nu putem decāt specula că ASC va oferi probabil doar noi instrumente de bord, alte scaune şi diverse inserţii. |
Re: ASC transformă noul Camaro īn Pontiac Trans-Am
arata ok.
|
demential
prea belea masina felicitari celor de la ASC minunata treaba |
Foarte frumoasa bijuteria :>
|
Spatele e oribil...insa partea frontala...senzatie:!:
|
nu stiu cum s-a ajuns de la Chevy Camaro la Pontiac Trans-Am......
|
Quote:
|
Quote:
|
E facuta in PS, nu e reala, deci nu imi pot da o impresie decat ptr desen, e ok.
|
E interesanta masina dar cred ca o prefer "Camaro", mai ales din cauza partii din fatza ce este cam boccie...
|
nu e rea ideea si nici nu arata rau...dar eu tot "Camaro" as cumpara:)
|
Doamne e incredibila:O:O:O:O:O ceva spectaculos ... ce fata are :X:X:X
|
Quote:
Ok, o luam cu inceputul. A fost odata anul 1967 cand General Motors a lansat Camaro,Firebird(Trans Am), si odata cu aceste doua masini platforma F. Asadar singurele masini construite pe aceasta platforma erau Camaro si Firebird. Un fel de gemeni dizigoti. Masiniile au evoluat de-a lungul a 4 generatii, impreuna cu platforma pe care erau construite. Asadar, prima generatie de Camaro - Firebird a fost intre anii 1967 - 1969, a 2-a generatie intre 1970 - 1981, a 3-a intre 1982 - 1992 si a 4-a inte 1993 si 2002. Daca vei face o comparatie intre aceste doua modele(respectand generatiile, ca doar nu compari un Camaro din 67 cu un Firebird din 2001) vei sesiza multe asemanari de ordin vizual singurele diferente notabile fiind la partea din fata si cea din spate pentru a evidentia apartenenta la marca. Practic toata chestia asta e ceva de genul Pontiac GTO - Vauxhall Monaro. (ca sa-ti dau un exemplu) ON: Masina este facuta dupa modelul 1972 Trans AM. |
mie spatele mi se pare dragut dar fata e zbarcita:lol:
|
Totul mi se pare foarte frumos. In afara de farele astea... Meritau atentie mai mare si un design mai clasic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning