![]() |
Chevrolet Camaro by Fesler-Moss
25 Attachment(s)
Chevrolet Camaro by Fesler-Moss
Marii tuneri americani pregătesc pachete de tuning pentru Chevrolet Camaro. Am văzut deja cu ce ne vor surprinde Hennessey şi Lingenfelter. Ce urmează? Fesler-Moss Edition 2010 Camaro. Noua versiune a muscle car-ului va beneficia atāt de īmbunătăţiri tehnice cāt şi estetice. Sub capotă, modelul american va putea fi echipat cu patru motoare, LS3, LS7, LS9 sau LSX. Suspensia, evacuarea şi sistemul de frānare vor fi şi ele īmbunătăţite, iar transmisia va fi asigurată de cutii manuale sau automate. La exterior, Camaro se va remarca printr-un nou body kit şi noi jante, īn timp ce interiorul poate fi upgradat cu un nou sistem audio. |
Re: Chevrolet Camaro by Fesler-Moss
arata teribil de bine, si cat de agreziva e ! as da-o pe multe europene, macar din din punct de vedere al aspectului
|
mama cat de belea arataa geniaaall!!!! sper ca si performantele masinii sa fie pe masura respect tunarilor si succes
|
tot mai multe firme de tuning americane si europe modeleaza estetic si tehnic acest muscle car .. mie unu imi plac enorm de mult ... pasiunea mea este camaro cel din 1967
|
este foarte frumos , mai ales pe negru , astept varianta finala , nu doar hartii
|
Agresiv.....si super tare pe portocaliu
|
super arata bine pe toate culorile.! superba
|
genial!!! arata criminal masina
|
Cea pe negru rulz!
|
Quote:
LS7, motorul de pe Corvette Z06, 7,011 cmc, 505 cai LS9, la baza e un LS3 cu un supercharger.... il puteti gasi pe Corvette ZR1, 6,162, 638 cai LSX, la baza e un LS7, 7,011cmc, 641 cai(in mod normal), motorul a fost conceput sa dezvolte pana la 2500... cai :lol: asa ca se poate gasii in diferite stagii de putere. |
arata bestial masina exotica pt europeni
|
super masina...ce motoare au si astia frateeee:shock::shock::shock:
|
masina apare destul de interesant daca nu observati ea apare in photoshop fratilor..eu cred ca in realitate o sa difere putin;)..din pacate
|
OMG:2gun::2gun:...I'm in love:love::love:, iar farurile ascunse sunt un detaliu grozav, si wow are mai multe combinati de culori decat ultimi adidasi customizabili de la Jordan want...want...want...want...:dribble::dribble:
|
wooow e geniala masina. Cel putin pe negru cu dungile alea rosii arata fenomenal !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning