![]() |
felicia
salutare am o skoda felicia din 97 si as vrea sa stiu cei pot face?i-am pus jante de 14cu gume185/55/14 si arata misto as vrea sai prelungesc capota in fata pe grila aia urata pe care de altfel o voi schimba.io cam atat mi-am pus in gand astept sfaturi.multam fain si sanatate:D
|
Re: felicia
pai pune si u poze cu masinutza....
|
1 Attachment(s)
nu am decat pe asta o sa mai fac in curand:D
|
Quote:
ps...ai fatza vopsita sau doar mi se pare???? bafta la modificari si hai cu mai multe poze!!! |
nu e vopsita e de la lumina cred,e vopseaua originala
|
Quote:
am intrebat pt k se vedea o diferentza de culoare intre aripa dreapta fatza si usa dreapta fatza!!! |
da poi masina nu a fost asa mult obosita are doar 128.000 de km a fost unui mos care a unui tip care a ingrijito dar pacat de motor cai doar 1.3 dar asta e ma multumesc cu ce am
|
Quote:
|
ceva nou...nimica???ce ai mai reusit sa faci la carabus..;)???
|
salut.nu prea am facut mare lucru am schimbat kitu de ambreaj si cam atat nu prea is finante ca idei sunt o gramada in curand sper prelungire de capota si bara fata modificata cu fibra:twisted:
|
reusit azi performanta 170km/h:twisted:
|
stiu ca e greu cu finantele...felicitari pentru 170km/h...si eu am reusit o data sa ajung la 165 cand am mers la bucuresti...mai aveam ca inca nu intrase pe rosu....da nhu prea aveam unde sa ii mai dau...ca dupa 130-140...se intinde greu!!!multa bafta in continuare...
;) |
1 Attachment(s)
cum ar mere jantele astea vopsite mai bine?io ma gandesc un alb si marginea rosie sau neagra
|
sau un negru cu marginea argintie sau rosie????;)
|
nu se mai aude nimik cu asta mica;)????
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning