![]() |
Acum 20 de minute.......
Acum vreo 20 de minute.....ca pe la 22:40 asa imi zice un tovarash sa cobor pana jos sa vad ceva frumos.
Am iesit si ce sa vezi,strada mea plina(adica credeti-ma plina)de mashini Midnight Racers.Cred ca erau vreo 8-9 masini care au venit sa-l ia pe un baiat Razvan cu un Audi A4 gri,poate il stiti voi mah rog. Yo unu am ramas blocat,mashini gen rx-8,calibra,parca era si vreun 206 modificat frumos.Nici nu mai stiam unde sa mah uit. V-am scris sa-mi spuneti si voi daca stiti careva,se intalneste Midnight Racers-ul asta seara??? Se da careva pe undeva asta seara?? Ce eram yo bolnav inainte da ce m-am imbolnavit si mai rau acu. Astept cu mare nerabdare momentul in care sa vina si dupa mine vreo 10 masini asa doar sa ma ia de-acasa. :cry: :cry: :cry: :cry: |
:lol: :lol: :lol:
|
lool....asta e asa un eveniment \"mare\" ptr care a trebuit sa faci un topic ?
:) |
Re: Acum 20 de minute.......
Quote:
Acum ca am lamurit aspectul asta ... urmeaza asa ... Da, ai vazut bine rx8`ul , ai vazut bine calibra , n-ai vazut bine 206`ele , ai scapat vreo 3 VR6 , si multe altele :) ce ai mai scapat tu .. e faptul ca ... strada aia .. nu permitea ... decat 8-9 masini .. sa intre.. ce nu ai vazut tu ... :lol: erau masinile ramase pe ..langa strada :lol: anyway , tu n-ai vazut nimic , crede-ma ... ai ratat fix crema ... frumos a fost dupa ce am fost la .. acel ... razvan cu a4 :D , peace mate ... |
2 Attachment(s)
haha , uite si poze, am si filme ... da ... mai bine nu le pun .... :)
daca le vrei .. imi zici , si tzi le trimit :) tai tai ... :lol: |
1 Attachment(s)
Hmmmm , vad ca luca rade ...
peter din cta .. la fel .. se ia de tine ... hai sa facem asa , le aratam si noi ce. .. nici macar tu nu ai vazut ? tu ai vazut doar cateva masini ,uite .. o MICA MICA MICA parte din .. ceea ce nu ai vazut , zic o mica parte ptr ca .. e doar un minut jumate .. :) zic o mica parte ptr ca e la o calitate foarte slaba ... ummmm totodata ..tzin sa mentionez ca tot ce se va vedea in film ... e strict FILM si... in film.. se respecta toate legile din ziua de azi /totodata toate regulile d circulatie si bla bla .. bla bla .. e doar un FILM :) .............. p.s: LUCA .. mai razi de tipu` asta? ptr topicul facut ? :) cred ca e cel mai ontopic ... topic posibil :) de la sectiunea L I F E S T Y L E :) tai tai .... |
:lol: hahahah radule ai spus de 50 de ori ''este doar un film '' :lol:
misto melodia aleasa si tare acest cruising along the city :wink: |
mdeah/.....marfa.....te invidez sant0ase!!!!!!!!!!!! :lol:
|
:shock: :shock: ...wow.....niceeee.....
reformulez..primu post..: tare topicu.. ! :wink: .. bine ca ai intervenit santose cu niste poze filme... :wink: |
V-am scris sa-mi spuneti si voi daca stiti careva,se intalneste Midnight Racers-ul asta seara???
Da in seara asta la Angel's Cafe ora 21.00 si ai sa vezi Midnight Racers. CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re:
Quote:
Frumos filmuletz Santos, frumoasa adunare :D Poate apucam sa o vedem si prin Bacau .... :) |
Quote:
D'ABIA ASTEPT INTALNIREA DE DISEARA PT CA IMI DORESC SA DEVIN SI EU UNUL DE'AL VOSTRU!!!! :lol: |
Vai de mama mea.....vai de mama meeeeaaaaaaa
Si cand mah gandesc ca au stat ceva timp la mine la bloc si yo le-am prins deabia cand plecau :cry: :cry: :cry: Asa da viata frate........asta e viata pt noi,astia impatimiti...... :cry: Santos,dak e sa mai treceti prin zona sau mai e vreun eveniment d-asta,da-mi frate si mie un beep un mesaj ceva.Macar sa vin sa mah uit si yo daca se poate. Nu sa stau in casa sa-mi fac inima rea de ce-am vazut... :cry: Daca mai ai filme poze ceva,baga la greu sa mai ne imbolnavim unpik. PS:Foarte misto montajul......cu respect Santos,cu respect toti care creati aceasta atmosfera pt noi :wink: |
Frumosssssssssss :D foc :) bravo santose :) pt filmulet
pacat ca nu am fost si eu aseara in oras |
Re:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2025 4Tuning