Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Acum 20 de minute....... (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/12223-20-minute.html)

George_P. 27-01-06 22:28

Acum 20 de minute.......

Acum vreo 20 de minute.....ca pe la 22:40 asa imi zice un tovarash sa cobor pana jos sa vad ceva frumos.
Am iesit si ce sa vezi,strada mea plina(adica credeti-ma plina)de mashini Midnight Racers.Cred ca erau vreo 8-9 masini care au venit sa-l ia pe un baiat Razvan cu un Audi A4 gri,poate il stiti voi mah rog.
Yo unu am ramas blocat,mashini gen rx-8,calibra,parca era si vreun 206 modificat frumos.Nici nu mai stiam unde sa mah uit.
V-am scris sa-mi spuneti si voi daca stiti careva,se intalneste Midnight Racers-ul asta seara???
Se da careva pe undeva asta seara??
Ce eram yo bolnav inainte da ce m-am imbolnavit si mai rau acu.
Astept cu mare nerabdare momentul in care sa vina si dupa mine vreo 10 masini asa doar sa ma ia de-acasa.
:cry: :cry: :cry: :cry:

luca 27-01-06 22:46

:lol: :lol: :lol:

peter 27-01-06 23:00

lool....asta e asa un eveniment \"mare\" ptr care a trebuit sa faci un topic ?

:)

EvLSant0S 28-01-06 02:32

Re: Acum 20 de minute.......

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
Acum vreo 20 de minute.....ca pe la 22:40 asa imi zice un tovarash sa cobor pana jos sa vad ceva frumos.
Am iesit si ce sa vezi,strada mea plina(adica credeti-ma plina)de mashini Midnight Racers.Cred ca erau vreo 8-9 masini care au venit sa-l ia pe un baiat Razvan cu un Audi A4 gri,poate il stiti voi mah rog.
Yo unu am ramas blocat,mashini gen rx-8,calibra,parca era si vreun 206 modificat frumos.Nici nu mai stiam unde sa mah uit.
V-am scris sa-mi spuneti si voi daca stiti careva,se intalneste Midnight Racers-ul asta seara???
Se da careva pe undeva asta seara??
Ce eram yo bolnav inainte da ce m-am imbolnavit si mai rau acu.
Astept cu mare nerabdare momentul in care sa vina si dupa mine vreo 10 masini asa doar sa ma ia de-acasa.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Hai sa incerc sa le lamuresc un pic, 1st of all .. NU erau masini Midnight Racers !
Acum ca am lamurit aspectul asta ... urmeaza asa ...
Da, ai vazut bine rx8`ul , ai vazut bine calibra , n-ai vazut bine 206`ele , ai scapat vreo 3 VR6 , si multe altele :)
ce ai mai scapat tu .. e faptul ca ... strada aia .. nu permitea ... decat 8-9 masini .. sa intre.. ce nu ai vazut tu ... :lol: erau masinile ramase pe ..langa strada :lol:
anyway , tu n-ai vazut nimic , crede-ma ... ai ratat fix crema ... frumos a fost dupa ce am fost la .. acel ... razvan cu a4 :D , peace mate ...

EvLSant0S 28-01-06 02:45

2 Attachment(s)
haha , uite si poze, am si filme ... da ... mai bine nu le pun .... :)
daca le vrei .. imi zici , si tzi le trimit :)
tai tai ... :lol:

EvLSant0S 28-01-06 04:44

1 Attachment(s)
Hmmmm , vad ca luca rade ...
peter din cta .. la fel .. se ia de tine ...
hai sa facem asa , le aratam si noi ce. .. nici macar tu nu ai vazut ? tu ai vazut doar cateva masini ,uite .. o MICA MICA MICA parte din .. ceea ce nu ai vazut , zic o mica parte ptr ca .. e doar un minut jumate .. :)
zic o mica parte ptr ca e la o calitate foarte slaba ...
ummmm totodata ..tzin sa mentionez ca tot ce se va vedea in film ... e strict FILM si... in film.. se respecta toate legile din ziua de azi /totodata toate regulile d circulatie si bla bla .. bla bla .. e doar un FILM :)

..............

p.s: LUCA .. mai razi de tipu` asta? ptr topicul facut ? :)
cred ca e cel mai ontopic ... topic posibil :) de la sectiunea L I F E S T Y L E :)
tai tai ....

sil4tuning 28-01-06 06:33

:lol: hahahah radule ai spus de 50 de ori ''este doar un film '' :lol:
misto melodia aleasa si tare acest cruising along the city :wink:

Skillzu 28-01-06 07:57

mdeah/.....marfa.....te invidez sant0ase!!!!!!!!!!!! :lol:

peter 28-01-06 08:18

:shock: :shock: ...wow.....niceeee.....

reformulez..primu post..: tare topicu.. ! :wink: ..

bine ca ai intervenit santose cu niste poze filme... :wink:

micutzu_mrc 28-01-06 11:13

Da in seara asta la Angel's Cafe ora 21.00 si ai sa vezi Midnight Racers.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

SFW 28-01-06 11:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
hai sa facem asa , le aratam si noi ce. .. nici macar tu nu ai vazut ? tu ai vazut doar cateva masini ,uite .. o MICA MICA MICA parte din .. ceea ce nu ai vazut , zic o mica parte ptr ca .. e doar un minut jumate .. :)
ummmm totodata ..tzin sa mentionez ca tot ce se va vedea in film ... e strict FILM si... in film.. se respecta toate legile din ziua de azi /totodata toate regulile d circulatie si bla bla .. bla bla .. e doar un FILM :)

..............

cred ca e cel mai ontopic ... topic posibil :) de la sectiunea L I F E S T Y L E :)
tai tai ....

Frumos filmuletz Santos, frumoasa adunare :D
Poate apucam sa o vedem si prin Bacau .... :)

ALEXXA 28-01-06 12:42

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"

Da in seara asta la Angel's Cafe ora 21.00 si ai sa vezi Midnight Racers.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

D'ABIA ASTEPT INTALNIREA DE DISEARA PT CA IMI DORESC SA DEVIN SI EU UNUL DE'AL VOSTRU!!!! :lol:

George_P. 28-01-06 12:52

Vai de mama mea.....vai de mama meeeeaaaaaaa
Si cand mah gandesc ca au stat ceva timp la mine la bloc si yo le-am prins deabia cand plecau :cry: :cry: :cry:
Asa da viata frate........asta e viata pt noi,astia impatimiti...... :cry:
Santos,dak e sa mai treceti prin zona sau mai e vreun eveniment d-asta,da-mi frate si mie un beep un mesaj ceva.Macar sa vin sa mah uit si yo daca se poate.
Nu sa stau in casa sa-mi fac inima rea de ce-am vazut... :cry:
Daca mai ai filme poze ceva,baga la greu sa mai ne imbolnavim unpik.

PS:Foarte misto montajul......cu respect Santos,cu respect toti care creati aceasta atmosfera pt noi :wink:

GolfuletzS 28-01-06 13:11

Frumosssssssssss :D foc :) bravo santose :) pt filmulet

pacat ca nu am fost si eu aseara in oras

EvLSant0S 28-01-06 13:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

..............

tai tai ....

Frumos filmuletz Santos, frumoasa adunare :D
Poate apucam sa o vedem si prin Bacau .... :)

:) Crede-ma ca si eu de abia astept .... Bacau :D more on prv if u want :)

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2025 4Tuning