![]() |
Furturi e36
cei care au e36 sa-si puna alarma, folie si tot ce se poate pt. siguranta ... in Bucuresti (sect. 1) s-au pus baietii pe luat masinile cu totul.
i s-a intamplat unui prieten, i-au spart geamul mic de pe spatesi i-au rupt contactul. nu mai au bani si trebuie sa dezmembreze ceva. aveti grija... bafta. |
Re: Furturi e36
masina era inmatriculata? am mai auzit si eu de cazuri de-astea dar cu e36 neinmatriculate.Doamne fereste!!!
|
da, era inscrisa. dupa 2 ore m-a sunat si a aflat ca l-au prins (cred ca politia) pe ala intr-un alt e36 la 2 blocuri distanta, se chinuia sa desfaca contactul.
pe a mea au vrut s-o ia cand aveam numere de germania. |
pentru ca oamenii stiu ca multe bmw si merc sunt cu acte la misto in tara si nu ai cum sa le dai furate :))
|
ai dreptate si la pitesti aseara s a furat un e36 , a fost gasit azi dimineatza cu geamul spart la ciorogarla i s au furat din ea cd-u , detectorul de radar si schimbatorul de viteze :O , cand am auzit vestea aseara de la prietenul meu am si fugit in pijamale jos in parcare sa vad daca mai am masina :-s ( posesor de e46) , app si sta la un bloc de mine va dati seama ca nu am mai avut somn toata noapte ...
|
ajungem la versurile alea.....stii bine e bucurestiiii
|
Salut fratilor mi-am adus un bmw din anglia e36 328i cabrio si la 5 zile dupa ce l-am adus mi-au furat "baietii" bandourile care erau de M3 nu originale ,in fine ma bucur ca nu mi-a taiat prelata sau altele, Bafta!!!
|
Pai alea chiar ca se cauta nene :))) ...
|
Da frate am vazut! da erau si frumoase in fine faptu e consumat de acum astept pe comanda altele is vreo 100 euro setul!
|
asa e, aveti mare grija de "pisici" prin sectorul unu, mai ales in zonele chitila bucurestii noi. sunt o droaie de borfasi pigmentati care au boala pe bmw-uri.
|
sect 1ca sect 1 da mare grija in 6 :) sa nu ramaneti si cu masinile pe becea:))
|
unde in pitesti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning