Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Tricouri! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1221-tricouri.html)

n0namee 25-05-04 19:53

Tricouri!

Eu zic ca fiecare sa vina cu o ideie ... eventual ceva poze chiar ... daca nu cel putin o descriere cat mai amanuntita ... si dupa ce baga toti facem un mic vot si ne hotaram! Iar cel care are ideia cea mai tare eu zic ca ar trebui sa primeasca si ceva premiu!

n0namee 25-05-04 19:56

:twisted: :twisted: fac pariu pe ce vreti voi ca daca punem premiu (un nr finit de sticle) Stela ... akimoto scoate 3,4 idei din care 2 castigatoare :D

akimoto 25-05-04 20:57

bah, ntz' ar fi rushine ? se scrie Stella

n0namee 25-05-04 21:08

si uite cine a aparut primu ... japonezu nostru ... bene mah STELLA!!!

Corse 25-05-04 21:47

in domenii de nume, denumiri, cum vreti voi sa le ziceti, ati vazut ce scoate sebi din el. :lol:

Speedy5 25-05-04 22:05

da , sa stiti ca denumirea de Road Runers ar fi chiar tare.
akimoto , da' sa stii ca si tu esti chior. da de fapt la ce viteza ai in circulatie , ar fi o minune sa-i vezi si pe cei mai trec pe langa tine (bineinteles , din sens invers , ca altfel e cam greu ) :lol:

Corse 25-05-04 22:13

da, e misto denumirea. dar trebuie sa gasim niste caractere faine, iar din o-ul de la ROAD RUNNERS, sa facem ca un fel de roata care cica da burn, si sa fie desenat fumul, stiti cum zic?. n-am nici o poza sa va arat, ca am mai vazut o chestie de genul.

Jeff 25-05-04 22:30

1 Attachment(s)
Bah io am gasit logo, postez varianta mai simpluta... In rest, \"Road Runners\" e ok; eventual \"Timisoara Road Runners\" (TRR)?... :lol:

sebi{ 26-05-04 06:54

Re:

eu ramin la parerea mea ca trebuie sa gasim ceva simpatic nici decum o chestie pompoasa,e misto logoul lui geff dar trebuie ceva mai stilizat sa si intr-o singura culoare sa se poata face si actzibilde cu ele,daca e in mai multe culori trebuie facute serigrafic si asta nu itzi face nimeni in mai putzin de 50 de bucatzi,mai venitzi si voi cu inei si mai cautatzi pe net ca tre sa fie destule

Speedy 26-05-04 08:19

1 Attachment(s)
ce parere aveti de asta acolo unde scrie roosevelt putem sa punem timisoara 8)

Corse 26-05-04 14:23

voi vreti neaparat sa apara si celebrul personaj animat?

Speedy5 26-05-04 21:33

mie imi place ideea lu' corse .
sa apara o roata in loc \"o\"-ul din \"road\" care scoate fum
chestia ca tot am cautat si nu gasesc , ar trebui sa o faca cineva
logo-ul lui Jeff e misto

n0namee 26-05-04 21:33

8) mda ... e tare ... mie sincer miar placea si coiotu sa apara ... sau numa coiotu

Jeff 26-05-04 21:45

Speedy, am mai gasit si eu logo-uri asemanatoare, dar vroiam sa fie ceva ce sugereaza viteza. O alta obiectie: nu vreau ca logo-ul nostru sa fie unul modificat al cuiva, vreau o conceptie proprie. De exemplu, la roadrunnerul meu ma gandeam sa-i pun pe fundal un steag cu patratele alb-negre de curse, or something... Alta chestie: daca mai cautati pe net logo-uri, vedeti sa fie clare si la rezolutie buna, asta in caz ca vrem sa facem o imagine mai maricica vreodata.
Sebi{, sunt convins ca putem sa ne aruncam la minim 50 buc. Sincer, prefer o pata de culoare... Pentru variante alb/negru, stilizate etc. ma angajez eu sa le prelucrez, dupa dorinte. Fac minuni in Paint Shop Pro... :oops:
Respect!

Speedy5 26-05-04 21:59

jeff , uite cum ste treaba : cand ai timp , incearca tu sa faci un logo
cu pasarea aia , cum vrei tu sa apara.
cu steagu pe fundal e beton. incearca sa vezi ce iese , si pune poza pe forum
daca ne place , yo ma apuc sa rezolv de tricouri. cine mai vrea si altceva pe tricouri (exemplu akimoto cu Honda ) , nici o problema . important e sa apara pe toate logo-ul :wink:
ok?

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning