![]() |
Machetele mele - ilpadrino76
O poza cu toate machetele pe care le detin.
|
Re: Machetele mele - Gigxy76
Bine ai venit!!!
Ma trec fiorii cand ma uit asa atent la Beetle-ul ala.. este spooky in culoarea aia...:D am si eu unul rosu:D |
Ilpadrino,cine e Gigxy?
|
Faina rau macheta asta! :) O poza la interior se poate? :???:
|
1 Attachment(s)
frumoase toate, bafta in continuare la alte achizitii,dar cu o mica precizare, diablo ul este GT, nu este GTR. Am pus si o poza pentru a se face diferenta :)
:!::idea::arrow: |
foarte tare lambo-ul gt..
insa vad ca pe spate scrie mondo motors..si cica e motromax.. asa am si eu un ford gt.*****ie pe cutie mondomotors si pe el motormax.. ce sa-i faci..producatori fraieri.. |
Pai aia cu dedesuptul reprezinta un model Lambo Concept S. Daca te uiti cu atentie vazi ca se vede ca masina cu "fundul in sus" este alba.
|
Faine lambo-urile:D
pai mondomotors si motormax sunt cam aceeasi,din cate am vazut eu. am gasit intr-un magazin aceleasi machete in cutii de mondomotors si motormax si cam pe la acelasi pret. |
Asa de ciudata mi se pare macheta asta ...
|
De mult nu a mai fost asociat cuvantul "superb" cu un model bburago! :(
|
Quote:
|
Imi place mult macheta asta, iar masina reala este una din preferatele mele dintre Ferrari-uri. Si eu am "mania" sa am numai ferrari de culoare rosie; din pacate am una neagra, 575 GTZ Zagato. :sad::sad::sad:
Astept si celelalte Ferrari, sunt curios ce mai ai in garaj.;) |
Foarte faine pana acum.Imi plac foarte mult toate.Mai ales Ferrari 250-le.Este superba..:D:X
|
Bine ca sunt toate rosii:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning