![]() |
Probleme Espero
Salut , e primul meu post si sper ca postez unde trebuie :D . Am un espero 1.8 din 96 si am cateva probleme la el . Bordul de deasupra acelor este ars , si este extins si spre dreapta spre restul bordului , probabil de la soare . as dori sa stiu de unde as putea face rost de alb bord de espero ? si cam cat m-ar costa . si a 2 problema , vreau sa schimb husele de la schimbator si frana de mana dar nu stiu cum se scot in "siguranta" . Poate ma poate ajuta cineva si din nou scuze daca postez unde nu trebuie
|
Re: probleme espero
Bordul ars e o problema la majoritatea masinilor Espero. O poti rezolva prin inlocuirea coajei bordului (adica doar carcasa cum ar veni ) sau poti incerca sa ii aplici o vopsea sau ceva de genul...Insa ca si vopsea nu stiu ce ai putea folosi. Mentionez ca si eu am aceeasi problema. Referitor la schimbatul huselor, e f simplu de demontat, nu iti mai face atatea griji ca nu strici nimic!
|
ms , am sa caut zilele astea huse noi si le schimb
|
Quote:
|
Cu bordul ai putea sa o rezolvi in alt fel... sa aplici peste el piele sintetica (cea naturala e scumpa). e in jur de 35 ron metrul patrat, parca.
|
Ai gasit husele de la schimbator si volan? Daca da la ce pret?
|
sunt in jur de 57 de lei ambele. Bord alb nu se merita pt ca vei avea reflexia in geam si e nasol. Negru e cel mai frumos :) Sau griul original, dar nu cred ca mai gasesti asa ceva...
|
Ba da. La dezmembrari...Dar o sa fie un pic scump.
|
Merge si la dezmembrari, dar ai de cautat sa gasesti ceva in stare buna...
|
Re: Probleme Espero
la mine in oras la dezmembrari se vindea un bord de espero,griul original si era in stare buna.nu stiu pretul,dar cert e ca se gassesc si in stare buna.
|
Re: Probleme Espero
Da, si la noi. Gasisem eu la cineva, insa mi se parea prea scump. Parca in jur de 400 ron ..sau mai mult. Nu mai tin minte :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning