![]() |
Faruri mătuite la C class
1 Attachment(s)
stie cineva daca se pot face farurile?.....le am matuite rau de tot si bani pt inlocuit nu am momentan.
astept si eu o idee ceva |
Re: am si eu o problema la C class
Ai putea incerca o solutie polish Xerapol, Prevent
Xerapol gasesti pe Okazii 40 de ron tubul Farurile tale sunt din pexiglas sau sticla ? Farul de pe masina mea arata foarte rau inainte de a-l ''fetui'' cu o solutie Sonax Iar acum pot spune ca arata ca nou. Cand ajung acasa poate voi pune niste poze ''before/after' |
Quote:
|
Nu stiu in ce mod ai folosit acea pasta abraziva, dar daca ai respecta cu strictete ceea ce trebuie facut, eu cred ca ti-ar iesi multumitor treaba.
( si anume : apa + sapun lichid din amundenta, hartie abraziva 800,1000,1500,2000 dupa care pasta abraziva ar trebui sa-ti ia cam o ora jumate - doua pentru un far ) |
multumesc...o sa mai incerc o data
|
oare la ce pret gasesc niste faruri mai....Klumea ?
|
????????????????
|
se fac cu smirghel?
|
Re: Faruri mătuite la C class
are cineva idee cat sunt unele noi?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ morpheusmaster eu te intreb asa . . . iti dai cu parerea doar de dragul de a-ti pierde vremea ? ( nu trebuie sa raspunzi la aceasta intrebare )
@alecu.1980 daca ai fi atent la ce ti-am spus ai face treaba buna. Eu ti-am dat un sfat din proprie experienta nu o reflectie, ba mai mult de atat fiind din plexiglas depui mai putina munca. pana si cu axion (detergent pentru vase-pasta) functioneaza........ Mai jos ai doua poze. Stiu, nu e mare lucru dar totul a fost facut in graba...revin. |
Quote:
|
Stai linisit caci nu asteptam replay :)
Ma intreb daca stii care e idee unui forum ?! Daca totusi din intamplare stii ... si nu ai facut o confuzie cu messngerul, ii mmok. Stai jos ai 4. E ultimul la care raspund. |
Se pot reconditona in 2 feluri .
1. Mergi la orice spalatorie auto si rogi o polisare faruri ( cauta o spalatorie de mai veche fiindca sigur se respecta si folosesc produse "mai" de calitate ) 2. In stilul clasic smirgluire in etape + pasluire cu ceara ( tine mai mult , experienta proprie ). Ambele miscari sunt cam lafel de costisitoare dar ce-l polishat merge mai repede , acuma daca doresti te pot ajuta eu dar vei ramane cam mult fara faruri si nu cred ca doresti asta. In consecintza ti-am expus posibilitatiile fiabile iar alegerea este a ta. Atentie farurile tale nu sunt din plexiglass ci din policarbonat . P.s. Te rog nu cumpara tampenii gen xerapol sau acrilate cu ardere rapida fiindca sunt produse foarte slabe si foarte scumpe , ca cantitate si ce anume fac ( adica mai nimic ). |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning