![]() |
E36 - 318is
5 Attachment(s)
318is-140hp
1994 filtru aer K&N toba Remus piele crem scaune incalzite geamuri+oglinzi electrice dublu clima jante 17" perdeluta luneta kit M(spoilere,praguri,bandouri) |
Re: e36-318is
pareri!!!!
|
frumoasa masina dar nu crezi ca trebuiau mai multe detalii?
ce modificari o sa ii aduci... ceva noutati? |
masina arata bine..ii mai trebuie niste scaune sport imbracate in aceias culoare de piele..si alte jante..
cat te a costat? |
masina arata foarte bine, dar cea mai speciala este culoarea(i love it), da si tu alte detali despre masina, ce ai avea prin cap sa`i faci, la cat te`a ajuns pisicuta....bla bla bla....bafta
|
Arata bine masina ... stai cumva in rosu ? ca am senzatia ca stiu masinuta... sa o stapanesti sanatos... ar merge niste stopuri de ///M asta asa pt inceput!
|
pretul e cel de achizitie +taxa de 4400ron(masina e venita in ianuarie)
jantele nu sunt urate,dar cred ca ceva cu buza s-ar potrivi mai bine as vrea niste folie pe geamuri,fara luneta ca are perdeluta,dar nu foarte inchis sa schimb jantele eventual o pleapa de luneta niste oglinzi de M/// nu vreau sa schimb prea mult aspectul original al masinii si niste stopuri de M/// |
app poti sa faci o poza la sistemu de prindere de la perdeluta ? ca am si eu dar nu am carligul de prindere... si nu stiu unde sa ii fac prinderea .. ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu masina... stiu si omul care a adus o ... si cred ca stiu si persoana de la care ai cumparat o ... masina e super ingrijita daca o fi aceea pe care o stiu eu ... felicitari, super achizitie!
|
Da mi un id ceva, sa discutam mai pe larg sa nu ti stric topicu .. ca am vorbit pana acum ca dracu... si sa mi zici si pe unde stai :D ... da mi un pm daca poti
|
Quote:
|
Si care e pretul de achizitie ;)
Masina e foarte ingrijita din cate vad si culoarea m-a nenorocit si pe mine cand am luat-o pe a mea. Piele inauntru - super misto. Sincer daca as fi in locul tau eu as conserva-o asa cum e - cat mai originala - asa imi plac mie (fiecare cu gusturile lui). Dar niste jande originale BMW de 17" nu i-ar strica. Sa ai parte de ea ;) |
Re: E36 - 318is
multumesc de aprecieri!
momentan as vrea ca pretul sa ramana confidential.. cum am spus si mai sus,prea multe schimbari nu o sa-i fac. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning