![]() |
EuroMall Pitesti in asociere cu 4TuningRO si FullSpeed Racing va invita la...
1 Attachment(s)
In perioada 9-10 Mai 2009 EuroMall in asociere cu 4tuning.ro si FullSpeed Racing va invita la cel mai mare eveniment auto al anului din Pitesti. Locatia evenimentului va fi in incinta EuroMall Pitesti (indoor & outdoor).
Sunt invitate toate firmele de tuning si componente tuning cat si cei independenti. Expozitie de tuning auto & moto Competitie de Car Audio Competitie de Drift Demonstratii auto & moto (drift and tricks) facute de profesionisti Demonstratii rally Acrobatii aeriene + multe alte surprize. Pentru detalii legate de participare [email protected] 0723 476 236 Nikola 0766 231 282 Alex |
Re: EuroMall Pitesti in asociere cu 4tuning.ro si FullSpeed Racing va invita la...
In primul rand multa bafta!!
Se stie deja daca o sa fie campionatul national de drift sau doar burn show? merci |
Re: EuroMall Pitesti in asociere cu 4tuning.ro si FullSpeed Racing va invita la...
Quote:
|
Ma dar urat afis ati facut si voi pentru evenimentul asta. Arata ca dracu.
|
daca a fost postat la sectiunea asta inseamna ca or sa fie si curse de accelerare ..sau ..pur si simplu pentru promovare?
|
incercati si voi sa-l mediatizati mai mult.....duceti-va pe thredul fiecarui oras si anuntati...;)
|
multumim nonam3 pt complimentele legate de poster, te asteptam pe la noi. ;)
Promovarea pe 4tuning acum incepe si va fi facuta si pe baza de emailing. |
pentru cei care vin sa vada va fi o suma modica de intrare gen a 5/10 lei sau
? |
super! mergem sa ne luam cauciuc in dinti... :D
|
Quote:
|
vai :))ciudat si frumos asa..bafta la eveniment..o sa vin si eu sambata
|
Quote:
|
Re: EuroMall Pitesti in asociere cu 4TuningRO si FullSpeed Racing va invita la...
preferabil asa ar fi..dar am o zii de nastere duminica..nu stiu..sa vad cum stau si financiar..ca psihic nu prea sunt bine si vin :)) posibil sa vin si sambata si duminica ..sambata sigur vin de duminica nu stiu..vedem oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning