![]() |
2 Faster More Show
Pe data de 31 MAI , pe aeroportul din Baia Mare , se organizeaza al doilea show din seria ''Midnight Race and Show''
Curse de accelerare pe 400 m Expo Tuning Concert Live Drift Show Drift Taxi Vom avea invitati speciali din alte tari (Ungaria , Austria) Mai multe detalii voi oferii pe parcurs |
Re: 2 Faster More Show
probabil sa fie 402m:) alte detalii legate de incadrarea masinilor in categorii se pot da?
|
Grupele vor fi cele de anul trecut ,sistemul de cronometrare va fi wireless , special adus din USA , voi incerca sa aduc si panouri pentru timpii fiecarui participant
|
drift taxi ?
|
da mah ... drift-taxi ... nu stii ce=i aia ? avioanele cand circula pe pista ... in engleza se zice "to taxi" ... deci la Baia-Mare vor fi avioane care fac drifturi pe pista. :P:P:P:P
|
Taxi drift este expresia folosita atunci cand un Drifter cere un anumit onorariu , de regula nu mare , pentru 10 minute de drift alaturi de el in masina lui
|
Clasele sunt pe putere sau pe cilindree?
|
Putere , ca si anul trecut
|
si care sunt clasele pt cei care nu stiu?
|
astea sunt clasele de anul trecut:
A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP |
se aplica coeficient, sau fara?
|
cu 103 cp daca se aplica coeficient pic la 98 de cp dar cu 103 in A nu am nici o sansa asta e motivul pt care ar trebui aplicat coeficientul
|
nu coeficienti ar trebui aplicati, ar trebui aplicat regulamentul international...
|
Clase de rahat, mersi, nu vin.
|
Pentru mine conteaza mai putin sa castig, conteaza sa particip. Ma duc de placere, ma duc acuma cand clasele ma avantajeaza, dar voi participa si la Satu Mare unde nu am nici o sansa, si voi participa si in Ungaria unde la fel nu am sanse la categoria mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning