![]() |
Machete in lucru - _Cox_
8 Attachment(s)
Buna tuturor vreau sa va prezint masintza mea un Ferrari 250 LM facut de firma bburango facut in Italia scala 1/24 el arata foarte rau si as vrea sa-l reconditionez si sa-i aduc mici modificari problema fiind alta ca i-mi lipsesesc usile,geamurile etc.
As vrea sa-mi dati si voi sfaturi eu fiind la prima masina pe care o modific sfaturi legate de ce vopsea as putea sa-i dau si multe altele. Sper sa iasa ceva frumos cu bun gust! |
Re: Macheta mea _Cox_
Macheta ii intr-o stare perfecta de reconditioanre:-),ca sa zic asa(adica ii foarte praf:lol:).
Geamurile le poti face din plastic, unul mai maleabil(ca cel de la carcase de prajituri de exemplu, sau altul:D). Culoarea perfecta ar fi rosu Ferrari, dar daca vrei sa o diferentiezi putin, un neagru, sau portocaliu,ar da bine. Acum intrebare:capota de la motor ii rupta? Bafta la proiect!!! |
Re: Macheta mea - _Cox_
Capota are doua chestii mici din fier care intra in doua urechi iar una din acele bucatele de fier este rupta dar o voi face.
Mersi ! |
Re: Macheta mea - _Cox_
am eu un 250lm bburago 1/24 pentru piese de la care ai putea sa iei usile,capota fata, roata din portbagaj, etc:P
20 ron... |
Re: Machete in lucru - _Cox_
Sunt curios ce o sa iti iasa...:Dsucces la proiect
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: