![]() |
SQ la inceput
Salut vreau sa schimb sunetul de pe masina (Golf V) cu ceva SQ.
Sistemul va fi compus din urmatoarele: HU: Pioneer AVH-P3100DVD Difuzoare fata: Focal Polyglass 165V1 Difuzoare spate: lipsa Amplificator: 4 canale ( Audison,Helix inca nu m-am decis) + conectica As dori sa instalez singur sistemul dar am cateva nelamuriri: Condensatorul se monteaza pe cablul de alimentare cat mai aproape de baterie, se mai monteaza si siguranta? Pentru a amplifica difurile separat se leaga difurile direct la amplificator 2 x tweeter si 2 x medii? De unde se pot comanda amplificatoare Audison? Merita difuzoare pe 3 cai fata de 2? Alte sfaturi legate de instalare sunt binevenite. |
Re: SQ la inceput
Cit mai aproape de baterie ,ar trebui sa montezi siguranta!
Condensatorul cred ca il poti pune linistit in spate in portbagaj ( daca vrei sa instalezi singur sistemul ar trebiu sa te documentezi bine , exista riscuri serioase , parerea mea) "Pentru a amplifica difurile separat se leaga difurile direct la amplificator 2 x tweeter si 2 x medii?" da , asadar pentru 2 x tweetere si 2 x medii ai nevoie de 4 canale de amplificare. Nu stiu daca amplificatoarele Audison se pot comanda in magazine virtuale in Romania dar Vorbeste cu "saxo" el te poate ajuta sigur. Pentru Helix vorbeste cu Marinu sau AlexBanu. Eu am avut ambele marci de amplificatoare , daca esti interesat de parerea mea putem vorbi pe privat. Ambele sunt marci bune si pentru un sistem de sq probabil probabil si eu tot dintre ele as alege! Una peste alta ma bucur ca apar oameni noi , doritori de SQ! |
Mersi de raspunsuri o sa incerc sa nu-mi dau foc ;)
Inca o intrebare boxele focal polyglass se preteaza la un amplificator audison ( de preferat VRx 4.300) sa merg pe k2 Power? Se poate lega un procesor de sunet pe digital out si care anume ar fi mai indicat? Momentan sunt in faza de insonorizare ,caut un "declipsor" cred ca se cheama pentru clemele de la fata de usa, voi pune si poze cand o sa ma apuc de lucru. Astept sugestii legat de orice. |
Stie careva cum se scot panourile exterioare de la usi la un golf v ?
|
Desfaci toate suruburile si tragi de din partea de jos a panoului , dupa ce s-au desprins toate clemele ridici de panou in sus.
|
Ma refeream la panoul exterior de tabla nu fata de usa. Fata de usa am desfacut-o am insonorizat acolo ma interesa panoul de tabla sa-l dau jos sa pot pune pe el vibroplast si pe schelet.Mersi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning