![]() |
Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?
1 Attachment(s)
Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?
|
Dată dracu' Shakira asta :lol: Pe cât e de mică, atât e de rea :lol:
Asta poate fi considerată ca varianta hard a M3ului ăla negru făcut praf de gagica supărată. Nu cred că în România mileniului III ar fi vreo prietenă/logodnică/soţie în stare să facă aşa prăpăd şi, dacă ar exista o astfel de bestie (:lol:), nu ştiu ce ar putea păgubitu' să facă mai întâi: s-o omoare sau să-şi plângă maşina :) |
daca gagica mi-ar face una ca asta...ar avea de ales :
- ORI ia una noua IDENTICA - ORI ar alege sa ii crap capul ... (la propriu)... |
In cazul de fata cred ca masina e a ei iar el e doar un figurant in clip.
|
pai e normal ma sa faca femeia asa ceva .cum **** mea sa ai o femeie asa buna si tu sa vi acasa si sa te culci ca bou?!?!
daca o tinea ocupata nu mai avea treaba cu masina asa ca luati aminte :lol: |
Re:
Quote:
hahahaha ... bine zis .... .... pacat de mashina .. poate era din carton :)) aia care a distrus`o :)) |
as felicita-o, sincer
la ce valoare o am asigurata, mi-ar prinde bine sa o faca asa :lol: |
Re:
Quote:
cum sa o feliciti mah??? ah da... poti sa o feliciti...ii zici merci...si dupa aia dai cu ea de pamant ! :lol: :lol: :lol: |
mda ... marfa idee ... marfa masina ... naspha finalu :))
|
Re:
Quote:
don't bother... i'll be fine... :wink: |
ooo fuck-it
i-a facut afis cu masina loOoOoOoL ce tare, nu stiu ce i-as fi facut daca imi facea asa ceva, da cred ca ii luam si eu ceva la care tinea ea mult si ii faceam ceva aaaaa gata stiu , o tundeam frate. toate femeile urasc asta , daca sunt tunse sunt terminate pe viata |
numai k tu o dadeai in judecata pentru distrugere si ea pentru atac la persoana ...tu luai mai multi ani k ea :wink:
|
pai o fata care ar face ceva de genu asta ar da dovada ca tine prea mult la EL ,acesta din urma neacordandu-i deloc atentie si afectiune...astfel ea se infurie ca EL no iubeste la fel de mult cum il iubeste ea si face ce face! :) eu unu as face la fel cu ceva la care tine ea enorm :D (dar daca tine la mine enorm? dor no sa ma trantesc si busesc pe mine :twisted: )
|
Re:
Quote:
sunt situatii in care chiar nu ai ce face , dar in situatia de fata tot ea are de pierdut, daca eu as fi in pielea baiatului ala, automat a facut aia pentru ca ma iubeste si dupa faza aia sigur nu mai va fi cu mine si tot ea are de suferit ;) |
ea te iubeste, si nici tu nu esti total indiferent la asta, asa k o sa lasi de la tine dupa ce iti va trece furia initiala...
asta o sa faci mai mult k sigur... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning