![]() |
[VĀND] Passat VR6
6 Attachment(s)
De vanzare:
Passat VR6 berlina Inmatriculata Ro Motor 2800 174 cai Culoare negru metal Filtru aer sport Computer bord geamuri electrice fata-spate Jenti originale BBS cu gume Nokian 205/60/r15 Faruri Hella fumurii Bord cu imitatie de mahon Cd Player Sony 4 boxe CD-Changer 290000 de km E din septembrie 08 in Ro, adusa din Austria, am inmatriculat-o in Ianuarie 09, am platit taxa veche de 980 de euro. Nu o vand pentru ca nu imi place, chiar imi place la nebunie,trage ca nebuna, suna zici ca e avion..partea nasoala e ca nu prea pot sa-mi permit intretinerea la ea,mai ales ca am si picior greu :P impozit mare,asigurare mare,criza mare..dar pentru cei care nu tin cont de toate astea...satisfactia e si mai mare :D Pretul este de 3500 euro negociabil Cu o mica investitie pe langa pret poti sa te alegi cu o adevarata bestie 8) |
Re: Vand Passat VR6
valabil....
|
3200 negociabil
|
Te intereseaza schimburi? Daca da da-mi un mesaj pe privat.
|
revin cu un 3000 negociabil..
|
Re: [VĀND] Passat VR6
2800 negociabil...:(
|
10 Attachment(s)
De vanzare:
Passat VR6 berlina Inmatriculata Ro Motor 2800 174 cai Culoare negru metal Filtru aer sport Computer bord Geamuri electrice fata-spate Oglinzi electrice Jenti originale BBS cu gume Nokian 205/60/r15 Faruri Hella fumurii Bord cu imitatie de mahon Volan imbracat in piele Cd Player Sony 4 boxe CD-Changer 290000 de km Revin cu modificarile pe care le-am efectuat la masina: Suspensii fata-spate noi Etriere noi pe spate Arcuri noi pe spate Momentan imi caut niste jenti pe 17"(o mica schimbare de look),in caz ca nu o vand repede intentionez sa schimb si toba si eventual farurile. Alte informatii ar mai fi: Consum oras:13l/100 km Consum afara:10l/100 km Impozit 700 Ron pe an. Asigurare 560 Ron pe 6 luni. Pretul cu modificarile efectuate creste la 4000 negociabil Revin si cu poze mai recente: |
pret nou...3500...accept si unele schimburi..eventual cu masina mai noua,preferabil diesel 1.9, 2.0(golf 4,seria 3 model din 2000 incoace,chiar si combi,seria 5,passat model din 2000 incoace,audi A4) bineinteles cu diferenta din partea mea.astept propuneri si apoi se discuta :)
|
pretul scade la 2800 foarte negociabil...up up up
|
2500...un pret rusinos de mic...up up up
|
UP...haideti fratilor..accept schimburi..honda crx,civic etc
|
up up up
|
up up up..si tot up pana o vand sau o schimb...
|
sus sus sus
|
1500 foarte negociabil....astept oferte
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning