Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Service electronice Tg Jiu? (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/121204-service-electronice-tg-jiu.html)

Sasha 30-04-09 11:06

Service electronice Tg Jiu?

Am nevoie neaparat de un service care repara aparate electronice, mai exact este vorba despre un aparat foto digital. Exclus Infomanu, am sunat la ei si acolo se repara doar bunurile cumparate de la ei care inca sunt in garantie.
Ma poate ajuta cineva? Pretty please :?

confuzzling 30-04-09 13:27

Re: Service electronice Tg Jiu?

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2278239)
Am nevoie neaparat de un service care repara aparate electronice, mai exact este vorba despre un aparat foto digital. Exclus Infomanu, am sunat la ei si acolo se repara doar bunurile cumparate de la ei care inca sunt in garantie.
Ma poate ajuta cineva? Pretty please :?

ai incercat la un service GSM ? stiu pe cineva care tot cu un aparat foto digital a avut probleme si a mers la service GSM si l-au rezolvat baietii.
depinde de ce probleme ai tu la el...

Sasha 30-04-09 13:36

nu se mai inchide obiectuvil..gen nu se mai trage inapoi, a ramas blocat pe full zoom..si pot decat sa-l aprind si sa-l sting... ala nu mai functioneaza...m-am gandit ca s-a ...rupt garnitura aia de cauciuc..habar n-am... un nr de tel ai ceva de la service-ul ala?

confuzzling 30-04-09 14:01

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2278629)
nu se mai inchide obiectuvil..gen nu se mai trage inapoi, a ramas blocat pe full zoom..si pot decat sa-l aprind si sa-l sting... ala nu mai functioneaza...m-am gandit ca s-a ...rupt garnitura aia de cauciuc..habar n-am... un nr de tel ai ceva de la service-ul ala?

nu am, dar stiu unde e service-ul. iti explic asa prin directii ca nu stiu numele strazilor :P
...deci cum mergi in jos de la dantex spre regal, undeva pe partea stanga, la o casa, la etaj e service-ul. la parter mi se pare ca sunt piese auto sau ceva gen.

Sasha 30-04-09 14:04

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 2278698)
nu am, dar stiu unde e service-ul. iti explic asa prin directii ca nu stiu numele strazilor :P
...deci cum mergi in jos de la dantex spre regal, undeva pe partea stanga, la o casa, la etaj e service-ul. la parter mi se pare ca sunt piese auto sau ceva gen.

vis a vis de lic nr 2 nu??? stiu ca era de mult acolo un service :) merci frumos, o sa ma duc acolo sa vad care-i treaba...

confuzzling 30-04-09 16:45

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2278710)
vis a vis de lic nr 2 nu??? stiu ca era de mult acolo un service :) merci frumos, o sa ma duc acolo sa vad care-i treaba...

da, exact. peste drum e un liceu.
cu placere sasha.
e foarte bun service-ul ala, parerea mea. stiu ca ma duceam pe vremuri cand aveam cazaturi de telefoane.

paul11pap 30-04-09 20:43

cel mai tare din oras e onu are service langa piata mare;) da`mi un buzz pe mess sa iti dau id-ul lui

All times are GMT +2. The time now is 19:51.

- Copyright 2026 4Tuning