![]() |
MINI Cooper S
19 Attachment(s)
Salut tuturor! prima masina, primele poze, primul post.. totul in premiera. :D
Ce sa va spun, urmeaza sa fie vopsita, ii mai schimb niste piese si ma mai gandesc. :lol: Numerele nu le-am sters ca oricum le schimb saptamana viitoare. :-) |
Re: MINI Cooper S
Cu respect de la Cluj pt. omu meu... s`o stapanesti sanatos fratica, sa linga pitzipoancele... vopseaua :P
|
Quote:
ON : Frumoasa, cateva detalii ? An, KM, dotari etc ? Ai de gand sa-i faci ceva ? |
Desi ti-am mai zis, s-o stapanesti sanatos si sa reusesti tot ce ti-ai propus cu ea!
Hapciu! Pfst! :D |
S-o stapanesti sanatos si fara incidente.Care ar fi motivul revopsirii?
|
In primul rand multumesc pentru urari.
Acum incerc sa va raspund asa pe scurt.. masina este din anul 2005 am luat-o la mana a doua, avea 46.000 de km, la un pret acceptabil. dotarile .. nu se vad ? :)) motivul revopsirii, am cateva zgarieturi nu sunt numeroase dar sunt destule si vizibile..initial am zis ca daca tot o bag la vopsit.. sa o revopsesc toata, alta culoare evident, dar o las verde pana la urma. am asa niste planuri mici, nu stiu cand dar vreau sa-i pun BOV, jantele le schimb in aproximativ 1 luna (apropo daca aveti si voi ceva idei, ca eu am dar nu gasesc exact ce vreau) si .. restu modificarilor .. cred ca ar fi pe partea audio :D distractie placuta tuturor! |
foarte faina jucarica! vezi cu femeile ce faci ca s-ar putea sa sa fie ca un aspirator masinuta:)
|
multumesc :)
|
Cum mai merge masina, Andrei? :>
|
5 Attachment(s)
stop m-am innoit!
grila noua pe fata. urmeaza jantele :D tineti aproape :) |
bravo ma ... te misi incet dar sigur :)
|
tari jantele, astept poze cu ele pe masina :D si eu vreau sa revopsesc masina ( si nu, nu am mini :D ) si la fel ca tine ma gandeam la alta culoare, dar e complicat sa o vopsesti si la motor si etc sa fie peste tot, si nu prea se merita decat daca ai foarte multi bani, asa ca o fac si eu aceeasi culoare, tot din cauza zgarieturilor, multe din pacate facute de mine
|
urmeaza cateva noutati si poate si o mini sedinta foto
|
2 Attachment(s)
to be continued
|
4 Attachment(s)
Mini vs. snow :lol:
|