![]() |
HONDA S2000 TURBO pe stand la MasterTuner
1 Attachment(s)
Masina e modificata in Germania de un tuner specializat in HONDA, noi doar am masurat-o. Arata foarte bine componentele instalate, are si radiatoare de ulei pentru motor, cutie de viteze, diferential, toate cu pompele lor, tot ce e sub capota e o bijuterie de mestesugar neamt. Presiunea de supraalimentare e de un bar, reglajul motorului fiind facut cu ajutorul unui piggyback si alte injectoare mai mari.
Am pus graficele pentru a populariza intrucatva tuningul, pentru a-i convinge si pe scepticii care inca mai au dubii despre repetabilitatea dyno-ului nostru, si pentru a vedea ce cred cei care sunt activi pe acest forum despre rezultatele obtinute. Evident ca cele trei masuratori nu presupun ca s-a modificat ceva la masina intre timp. PS Testul cu puterea mica e al altei S2000, care era masurata stock, si l-am pus pentru comparatie. |
Re: HONDA S2000 TURBO pe stand la MasterTuner
ceva poze cu masina? ceva nu se leaga aici, la datele proprietarului...
sau au ramas datele de la alt s2k ce l-ati avut pe stand si ati suprapus datele de la astalalt supraalimentat? |
Quote:
|
am inteles ca apareau datele altcuiva
asta e S2k'ul turbo alb al domnului Gutsa ?! |
Da, el e, cum vi se pare?
|
sunt cateva chestii care nu prea sunt f in regula cu masina
1. oamenii au pus stand-alone AEM dar nu l-au setat 2. 2 BOV'uri ?! 3. transmisia ar fi meritat kit'ul de la Inline Pro pentru a fi sigur ca nu va avea neplaceri ;) 4. radiator de ulei ... etc 5. alte jante :p dar asta n-are legatura cu partea mecanica... |
Quote:
Ceva date tehnice despre masina?! interne, ce turbina, ce presiuni, alte modificari, poze? |
Quote:
|
2 bov'uri la single turbo ?
masina intre timp a mai trecut prin vreo 2 config cu ajutorul lui Nadir si al baietilor de la Exelixis Motorsport, asa ca da, era in neregula in momentul dyno'ului despre care vbim ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning