![]() |
Ajutor...Parbriz zgariat.
Salutari!
Am cumparat la ocazie un Audi TT Roadster Maisto pt pretul incredibil de 30 lei. Problema e ca are parbrizul zgariat si nu stiu cu ce sa le scot...am auzit ca este ceva polsih care m-ar putea ajuta, doar ca nu stiu nimic. Ajutor.:oops: |
Re: Ajutor...Parbriz zgariat.
o solutie ar fi xerapol dar e mai scump decat ai dat pe macheta!
|
inceraca cu smilgher de 8000, 10000 si 12000... daca gasesti asemenea granulatie o sa iaza ca nou dupa ceva frecare!
|
Quote:
Am ceva fin dar nu stiu exact granulatia...am luat candva din Praktiker. scrie P800 pe una si pe alta mai fina P1200. |
Cu ala faci praf! Granulatia de 800 - 1200 e pentru kit de masina! Pentru parbriz iti trebuie de granulatie minim 10.000!
|
ce scara e ?
daca o desfaci si-i faci parbrizul din policarbonat ? ce grosime apreciezi ca are acum parbrizul ? |
Quote:
e 1/18...Cred ca are mai putin de 0.5mm |
Incearca cu smilgher cu granulatia 10.000-12.000 . Gasesti la magazine auto,Praktiker. Si nu se poate sa aiba 0.5 mm pentru ca am eu o masinuta scara 1/43 si are 0.5 mm.
|
Azi am umblat prin toate magazinele din BV si n-am gasit niciunde smirghel de 12000, asa ca am platit 35RON pt Xerapol.
In cutie am 2 benzi mici de smirghel 1600, o laveta si tubul de 50g de polish. Pe langa TT 1/18 mai am un RS4 Minichamps 1/18 cu o mica zgarietura intr-un colt de parbriz. Spuneti-mi sigur ca nici unul din parbrize nu e de policarbonat(PC), eu nu prea stiu ce e ala. Multumesc. |
Quote:
incerca cu un burete si emulsie de sapun, dar sa nu fie aspru buretele...s-ar putea sa mai diminueze din zgarieturi |
S-au rezolvat toate. Xerapolul isi merita toti banii.
Plus ca nu voi mai avea probleme cu parbrize zgariate pana in 2012.:-P |
unde ai gasit?:)
|
Quote:
In Real Brasov. Sigur au si in Praktiker, cel putin in Iasi era. |
ok o sa caut
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning