![]() |
Vand Pontiac
Masina arata si merge super bine
Dotari - geanuri electrice,inchidere cu alarma,dublu airbag,servo,ABS,AC,multe altele are motor de 3000 V6 an 98 Pret 2700 discutabil |
Re: Vand Pontiac
ne-ai rupt cu pozli astea...;)
|
5 Attachment(s)
scuze :-)
|
chiar frumoasa , pacat ca nu s inmatriculeaza
|
Quote:
|
ba o sa te sperii...are motor de 3000...ti-am calculat eu taxa
Am pus ca are Euro 2...m-am gandit ca o masina din 98 are cel putin euro 2 Valoare veche: 5.670 EURO Valoare noua: 11.340 EURO |
Quote:
chiar ca e mult ms inca o data bafta |
Quote:
sa o faci pentru legale ceva...nu se merita sa o dezmembrezi sau altceva pentru ca nu cauta nimeni in Romania... E buna de mers pe camp sau alte alea.. Nici macar pe Bulgaria nu o poti inmatricula pentru ca are un motor foarte mare si aia au limita de cilindree...e posibil sa te coste la fel ca la noi :D |
de dezmembrat nu ca e pacat de ea asta merg cu ea ca mai are numere valabile destul si porma o trag pe dreapta si gata am glumit cand am zis ca o dau la remat
iar pt curse nu ca este automata |
poate sa imi zica si mie cineva ce dimensiune au aceste masini intre prezoane
ex 4X100,5x120.... asta cat are 5x???? ms mult |
Vad ca ai numere de Elvetia pe ea.
Nu ti-a venit idea s-o bagi īn vīnzare pe MOBILE.DE? O masina cu numere de elvetia nu este nici o problema s-o transcri īn Germania sau Elevetia si macar ti-ai scos banii. Referitor la prezoane, la asta eu zic ca se potrivesc si jentile de firebird. Sīnt cam toate o apa si-un pamīnt si ai 5 x 120 ca sa mergi īnsa la sigur, poti sa-mi dai prin PM numarul VIN CODE (seria masinii) se pare ca si la tine ca si la Firebird este pe o tabla care se vede prin parbriz īn coltul din stīnga jos. Pot sa sun ulterior la KTS AMERICAN PARTS de unde cumpar eu pisese si pt. mine si pt. amici din Romāia, ca ei au un decodificator de serii si-ti pot spune exact. |
Quote:
pret nou 1700 E upp upp |
topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning