Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - va salut (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/120928-e36-salut.html)

b31the 28-04-09 18:12

E36 - va salut

7 Attachment(s)
De o luna sunt si eu posesor al unei celebre pisicute.La inceput mi a fost foarte greu sa ma acomodez cu masinile in 2 usi si de aceea am vrut sa vand masina si inca sunt in dubi.Ma rog o sa vad ce o sa fac pt ca vad ca incepe sa i mi placa incetu cu incetu :D,deci sa revenim:
este un 323ti,vanos,din 2000,170cp,are pachet M interior, exterior,piele,trapa,este cam full pt vremea ei.Pt inceput i am schimbat evacuarea, (care era cea mai mare tiganie facuta si vazuta de mine) punandu i de inox de la catalizator la finala,urmeaza achizitionarea unor jenti si mai departe nu stiu de aceea am sa postez niste poze pt pareri

Alexxxx 28-04-09 18:19

Re: va salut

Salut! Frumoasa masina.. arata destul de bine la exterior nu ar trebui schimbat nimic.. pe viitoar poate o sa te gandesti la un transplant..! Bafta cu masina

EmyM6 28-04-09 18:24

foarte frumoasa pentru un compact...chiar nu ar mai trebui mare lucru la ea...poate niste jante.s-o stapanesti sanatos.si cat despre transplant eu cred ca e potrivit motorul care il are.acum tu decizi.bafta

Tweety_rzw 28-04-09 18:28

Arată ţiplă la exterior şi eu zic să nu o vinzi ţine-o pt tine este o maşină bună ;) acuma depinde cum vezi tu o maşină şi pentru ce o foloseşti :yes: !

jipianu 28-04-09 19:12

frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos...
arata foarte bine atat interior cat si exterior
dar am si eu o intrebare de ce esti posesorul unei "celebre pisicute"??
e vre-o masina mai speciala?

Tweety_rzw 28-04-09 19:28

Re: E36 - va salut

Avānd īn vedere că mulţi şi-o doresc ,şi puţini o au ,asta o face celebră ;) mă rog celebră e un cuvānt cam tras de păr dar merge ;) !

Eu unu visez la aşa ceva dar nu cred că voi avea nici un amărāt de e30 ;) aşa că el este un om norocos !

P.S. Nu mai fi-ţi răutăcioşi !

Bmwaldo 28-04-09 22:47

Quote:

Originally Posted by Alexxxx (Post 2273691)
Salut! Frumoasa masina.. arata destul de bine la exterior nu ar trebui schimbat nimic.. pe viitoar poate o sa te gandesti la un transplant..! Bafta cu masina

la ce transplant ?

quick_silver2 29-04-09 12:53

eventual narile negre si atat

b31the 30-04-09 10:35

am facut o incercare cu grile negre si arata urat nu mi place,dupa 1mai o sa i pun pleoapa pe luneta si eleron gen M,cat despre transplant nu cred ca merita sa i fac deoarece motoru are doar 110.000km si nu cred ca merita sa dau un motor original in stare perfecta pe un motor forjat care,unii se pot supara pe mine, dar chiar dc il refaci cap coada tot nu se compara cu unu de la mama lui,parerea mea,singuru lucru care o sa i fac o sa fie o volanta de urs care este mai usoara , un autoblocant, dar nu mai dc gasesc unul nou si un ambreiaj ceramic.O sa revin cu poze

b31the 18-06-09 11:41

Am revenit dupa o perioada mai lunga dar in forta :D.Am montat volanta de urs si ambreiajul ceramic,urmeaza ca sambata sa mi vina franele brembo(discuri,etrieri si placute),impreuna cu chitul turbo,dupa care trece m la montaj.:D sunt tare curios ce o sa iasa,nu mai ca va trebui sa mai astept ceva timp pt ca am inteles ca este o problema la discurile de frana pe care le au gresit la trimitere,adik alt model.Precizez ca fara frane acel turbo nu v a fi montat din cauza une i experinte neplacute cand franele nu m au ajutat,asta fiind o problema mare la bmw cel putin pt mine.

roGan 18-06-09 11:59

asa de repede montezi turbo... ??? bravo tie... altii se gandesc doar la chestia asta... bv te misti chiar rpd, am o intrebare: cat te-a costat kitul brembo?:?:;) e frumoasa masina, pacat ca e compact, mie unul nu prea imi plac compacturile, dar e bine ca nu sunt multe proiecte pe compact! tine-o tot asa...:D

B83RUP 18-06-09 22:07

Ce masina tare ai ,ma plimbi si pe mine..... dupa ce iti pui turbo?:???:

b31the 19-06-09 19:02

sigur k te plimb dragul meu prieten:lol:

claubmw92 19-06-09 23:25

intretinuta masina! :)

roGan 21-06-09 14:53

ai fost cumva vineri seara la intalnirea clubseat.eu, in parcarea de la Casa Poporului? am trecut pe langa o pisica galbena compact si mi-am adus aminte de asta de aici... :D

All times are GMT +2. The time now is 01:52.

- Copyright 2026 4Tuning