![]() |
Modificari la comandă Bucureşti
2 Attachment(s)
Execut din fibra de sticla:
Capote bad boy, pleoape, haion clean, manere scoase, bandouri scoase, eleroane, bare custom, prelungiri bare, suport ceasuri suplimentare, fete de usi custom si cam tot ce tine de fibra de sticla... Reparatii bari plastic, fibra, si vopsire la cuptor . tel 0720929865 0763414416 |
Re: Executam modificari din fibra
Sal! Eu am un audi a4, din 2000. As vrea sa-i modific spoilerele. Nu poti lasa ID`ul tau sa vb mai lejer?
|
3 Attachment(s)
inca o lucrare noua , in curind poze si cu masinile vopsite .:D
|
1 Attachment(s)
praguri model zender bmw e21 ca in poza? un pret?
|
3 Attachment(s)
Asa ceva? si la ce pret?
|
sal pt o vectra a o prelungire de capota, praguri si prelungire spoiler fata si spate cat ma costa? id mess dnl_nick
|
|
1 Attachment(s)
Sal, am si eu un spoiler de bmw pisik spart si as vrea sa stiu cat ma costa sa il repar. Are o crapatura sub farul din dreapta si o bucata de de 7-8 cm sarita in dreptul proiectorului stanga (am bucata originala - trebuie doar lipita).
Daca poti, as vrea sa stiu cat ma costa o prelungire la spoiler ca cea din poza. |
Quote:
|
DA.MS
|
Re: Modificari la comandă Bucureşti
salut,un spoiler fata custom la un golf 3 ?
|
am un matiz.cat ma costa spoiler fata,spate si praguri?nu e cine stie ce...sa imi lasi si mie un pret te rog frumos!
|
ptr un clio 3 modificari bara fata , spate si praguri
|
salut.!!am o vectra b sport din 2001.!! as dori sa ii modific spoileru fata la nr si portbagajul cu fibra de sticla...cat m-ar costa si daca poti sa faci operatiunea??ms frum
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning