![]() |
Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
Ce masina credeti voi ca ar fi cea mai tare din oras ?
edit by TNG |
asa nu cred ca poti spune \"bey frate uite! aia e cea mai tare masina de la noi!\"
fiecare masina are farmecul, puterea si look-ul propriu. sunt multe masini pe care, pun pariu, ca nu le-ai vazut pe strada, masini super tari, gen Mazda RX7 cu motor de 3500cmc turbo charger, care vin numai la ocazii speciale, cum ar fi evenimentele LR. |
mi se pare inutila intrebarea asta,pe care puteai sa o pui la ''discutzii diverse''....haidetzi sa nu mai incercam sa deschidem topicuri aiurea ca si asa e plin forumul de prostii....scuze prodigy dar e chiar stupida intrebarea ta....cine crezi ca are raspunsul la o asemenea intrebare?
|
mie mi se pare chiar buna idee ca ii poate motiva pe oamenii dar ar trebuii sa fie mai multe categorii :aspect stock modificari de putere etc
stock nici nu se mai pune problema:Bentley-ul sau corvet-ul la putere ar trebuii sa fie un castigator la o intalnire ca sa stim cat mai multe masini |
Re:
Quote:
|
raul daca tu crezi ca am sarit aiurea pe el,da-i tu raspunsul si se lamureste omul....dar mi se pare ciudat felul in care s-a pus intrebarea....nu cred ca e cineva care are raspuns la ea....asta e doar parerea mea
|
Daca puneam intrebarea asta la discutii diverse sigur dupa vreo 2 raspunsuri se trecea la alt subiect :roll:
|
Re:
Quote:
|
aha...daca era o intrebare interesanta si un subiect tare de discutzie nu se trecea peste....dar cum zici si tu,probabil ai simtzit nevoia sa fii in mijlocul atentziei...
|
Nu am simtzit nevoia asta ... daca vroiam sa fiu in centrul atentziei faceam altceva nu topic :lol: :roll:
|
Re:
Quote:
|
din pt meu de vedere cei care nu participa si nu vin niciodata la intalniri nu ar trebuii sa se puna
cred ca se refera la cea mai tare masina care o stim noi fiecare o fi fost si el curios |
exact :roll:
|
Re:
Quote:
|
am vazut acum 2 saptamani o Bora cu un tuning exterior extraordinar.
masina este din PH , e de culoare gri, neoane purple cu multe culori, kit complet de spoilere si praguri,stopuri lexus.. super tare.mi-a placut mult.era si seara cand am vazut-o..am ramas :yikes: .. are la nr YES dupa parerea mea si din cate am vazut in acea seara, acea Bora mi s-a parut a fi ce-a mai tare d.p.d.v al designului exterior |
All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2025 4Tuning