![]() |
Golf 5 R32 vs A3 Sportback 3.2
4 Attachment(s)
Audi A3 Sportback 3.2 quattro
Capacitate cilindrica cmc : 3189 Putere maxima kW (CP) la 1/min : 184 (250)/6300 Cuplu maxim Nm la 1/min : 320/2500-3000 Viteza maxima km/h : 250 Accelerare 0-100 km/h in s : 6.3 Consum carburanti intraurban in l : 13,9-14,0 Consum carburanti extraurban in l :7,6-7,7 Consum carburanti, mixt, in l :9,9-10,0 Golf V R32 Capacitate cilindrica cmc : 3189 Putere maxima kW (CP) la 1/min : 184 (250)/6300 Cuplu maxim Nm la 1/min : 320/2800-3000 Viteza maxima km/h : 250 Accelerare 0-100 km/h in s : 6.2 Consum carburanti intraurban in l : 14,0 Consum carburanti extraurban in l :6,8 -7,5 Consum carburanti, mixt, in l :9,9-10,5 |
Consider comparatia gresita!
E grestia pt ca trebuie luat R32 cu A3 3.2 simplu in doua usi nu sportback. La comparatia asta pt ca nu-mi plac strutocamilele aleg Golf insa ca marca Audi e in topul preferintelor mele mai sus. Votez Golf! |
imi place mai mult a3-ul, dar nu in varianta sportback ci doar simplu hatch.
|
Re:
Quote:
|
Din punct de vedere mecanic, diferente majore la motoare nu sunt. Deoarece Golf e o masina aparte imho iar acest R32 sta mai bine pe drum, am votat Golf. Si din cauza ca sunt CHIOR, am votat totusi Audi. Deci scadeti un vot la audi si adaugati la golf.
|
golf (manual nu dsg :chainsaw: ) for the win...
|
r32 :) sunt subiectiv da, dar imi place mai mult dkt a3
Quote:
eu tot subiectiv raman :lol: [/quote] |
Re:
Quote:
Prefer pt sport Golful dar sunt convins ca Audi e mai fiabil. |
Imi cer iertare ca m-am bagat in topic, in ignoranta mea totala nu stiam ca Skoda face Golf, cu motor cu tot.
|
Re:
Quote:
Spune ca sigur calitativ Audi e mai bun chiar daca motoarele sunt lafel sau aproape lafel iar internele de la Audi sunt superiore celor de pe un vw cele de vw superioare celor de pe Skoda sau cam asa. Stiu si eu acest fapt si ca exista piese interschibabile nsa cele de Audi rezinta cele de Vw se strica. |
merg pe audi :roll: chiar si daca nici golful nu e mai prejos :wink:
|
Re:
Quote:
|
Daca era A3 simplu votam Audi, asta pentru ca nu-mi place 5-ul (GTI-ul arata mult mai sportiv decat R32; oare de ce???). Avand in vedere ca in Poll este Sportback-ul, am votat Golful.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning