![]() |
despre opel tigra va rog ajutor
as vrea sa imi cumpar un opel tigra cam la 2000 d euro si apoi sa il inmatriculez eu se poate cunoscatorii sau detinatorii acestui model sa isi expuna parerile referitoare la aceasta masina
cat ma costa taxa de prima inmatriculare la un opel din 95' la ambele motorizari la 1.4 resprctiv 1,6? blackshaddow00 cu zero la sfarsit este id meu cine cunoaste va rog adaugati-ma in lista ps:daca am incalcat vre-o regula rog adminu sa imi modifice postul sa stearga ce nu este admis va multumesc! |
Re: despre opel tigra va rog ajutor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vezi aici: http://www.************/noutati-auto-...a-auto-2350842 |
inainte sa iti cumperi masina verific-o.du-te cu ea la un mecanic priceput pe care sa il cunosti tu nu cel ce iti vinde masina.de inmatriculare...nu stiu ce sa iti spun dar cred ca te ajunge cam 5-600euro.
|
Quote:
"Conversia in lei a sumelor exprimate in euro. Art. 218 (Codul Fiscal) - Valoarea in lei a accizelor, a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule si a impozitului la titeiul din productia interna, datorata bugetului de stat, stabilita potrivit prezentului titlu in echivalent euro, pe unitatea de masura, se determina prin transformarea sumelor exprimate in echivalent euro, pe baza cursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent, publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene." |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning