Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets.html)
-   -   se repara pe undeva GPS-uri ??? (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets/120625-repara-undeva-gps-uri.html)

Tibanu 26-04-09 20:57

se repara pe undeva GPS-uri ???

Salut...ma intereseaza daca se repara pe undeva GPS-uri...
am un aparat Amcor Amigo 4300 si mai nou l-am gasit cu display-ul crapat...nu stiu din ce cauza cum s-a intamplat,el era perfect functionabil chiar imi pare rau ca este un model destul de bun si ma intereseaza pretul unei reparatii...
eu sunt din Ploiesti,am cautat prin oras nu se ocupa nimeni cu asa ceva,va rog daca stie cineva ceva,sunt interesat...chiar si in Bucuresti sau in apropiere...
va multumesc!

JunKer_hP 26-04-09 22:24

Re: se repara pe undeva GPS-uri ???

incearca la cei ce se ocupa de telefoane..s-ar putea sa stie ei;)

Tibanu 01-05-09 20:27

am incercat si la sevice-uri d-astea de telefoane si habar n-are nimeni... :-??

bluey 06-05-09 07:29

Singura solutie pe care o ai, mai ales ca e un aparat mai rar pe la noi, este sa cauti pe e-bay un display si sa il schimbi la un service de telefoane mobile.
Displayul ar trebui sa fie in kit cu touchscreenul, asa vin displayurile de pda de obicei.

Tibanu 06-05-09 12:47

am priceput...o sa incerc si asa sa vad ce gasesc...chiar incep sa cred k e singura solutie...

stefanasss 06-05-09 14:10

http://www.reparatiitv-decodari.ro/ , eu am fost cu un dvd-player de masina si s-a rezolvat.

Tibanu 07-05-09 12:15

multumesc...am trimis si eu acum un mail sa vedem daca se poate :| ...

Tibanu 07-05-09 14:47

nu se poate rezolva nici acolo :| ... domnu' a zis ca nu are display...deci tot de undeva cre' ca tre' sa-l procur eu...

pompierul 16-06-09 08:18

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 2297011)
nu se poate rezolva nici acolo :| ... domnu' a zis ca nu are display...deci tot de undeva cre' ca tre' sa-l procur eu...

Am si eu aceeasi problema cu un gps mio moov 200 la care s-a spart display-ul!Stie cineva unde il pot schimba?

saxo 16-06-09 11:34

Pe certificatul de garantie ai un numar de telefon pentru service. Suni, spui despre ce e vorba, vine un curier si preia aparatul pentru reparatie. In cazul tau, reparatia va fi contra cost. Reparatiile la Mio nu se fac inca in Romania.

tel. VSC
021-4047186

kevin007 26-06-09 03:05

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 2268629)
Salut...ma intereseaza daca se repara pe undeva GPS-uri...
am un aparat Amcor Amigo 4300 si mai nou l-am gasit cu display-ul crapat...nu stiu din ce cauza cum s-a intamplat,el era perfect functionabil chiar imi pare rau ca este un model destul de bun si ma intereseaza pretul unei reparatii...
eu sunt din Ploiesti,am cautat prin oras nu se ocupa nimeni cu asa ceva,va rog daca stie cineva ceva,sunt interesat...chiar si in Bucuresti sau in apropiere...
va multumesc!

Acelasi lucru l-am patit si eu cu Amcor 4300B ca are si bluetooth. Parca povestesti patania mea. Si mie imi lipseste.
Display-ul s-a spart pentru ca in interior s-a umflat bateria ce se afla cam pe mijlocul display-ului, si a curbat display-ul in exterior pana cand a cedat. Bateria este ca un saculet din aluminiu si se deformeaza usor, nu este ca la telefoanele mobile.
Eu am incercat pe net sa dau de un service. Am scris pe site-ul producatorului de doua ori dar nu mi-a raspuns. Apoi am sunat in Anglia si abia la al doilea telefon am aflat ca service-ul e in alta parte la alt nr de telefon unde mi-a raspuns un fax.
Apoi avand pe cineva in Germania l-am rugat sa sune la service-ul de acolo, dar cica un robot spune intr-o germana cu accent american ca nu mai este acel nr. si nu da alte detalii. Asa ca greu cu service-ul prin Europa. Am aflat de pe net ca si un canadian, ce folosea GPS-ul la navigat cu salupa pe apa, a patit la fel cu bateria ( fara sa i se sparga display-ul ) si dadea detalii cu ce baterie a inlocuit-o, de o capacitate mai mare si se bucura de o autonomie mai mare. Se pare ca asta ar fi boala lor. Daca aflii alte detalii mai scrie pe aici. Adresa producatorului este www.amcornavigation.com , de aici poti afla ceva nr. de telefon. Din Anglia am aflat ca Romania nu are reprezentanta pt. Amcor. Pe ebay nu am gasit nimic in afara de un secondhand dar alt model mai mic. Daca am alte vesti te tin la curent.

Tibanu 26-06-09 16:24

Mersi frumos!exact la fel a patit si al meu...bateria nu mai rezista de mult,mergea numai la alimentare directa dar l-am gasit cu displayul curbat spre exterior exact cum zici si tu...nu am gasit niimic pana acum sa-l pot face...

bluey 26-06-09 17:54

Incercati sa faceti o comanda la fabricantul displayului.
Vedeti ce scrie pe spatele lui (AUoptronics,LG,Casio,etc) si poate va invartiti de niste sample-uri gratuite.
Stiu sigur ca Texas Instruments trimit sample-uri gratuite asa ca exista o posibilitate.

bzsa 30-06-09 16:37

parerea mea ca nu merita investitia sa schimb ecranul pt ca costurile sunt apropiate cu un gps nou,va spun asta pt ca lucrez in domeniu

Tibanu 30-06-09 17:04

intr-adevar asa este...
dar ce aparat ma sfatuiesti sa iau dar sa fie unul bun...
asta eram multumit de el Amcor si este si cu bluetooth dar harta si el functionau f bine...
nu stiu acum ce sa-mi iau si nici bani f multi prea am....adica nu-mi permit 10 mil ...AMCOR cam atat am vazut ca e,chiar mai mult...asa poate ecranul era vreo 5 bulioane si scapam mai ieftin...
acum tu cum zici??

All times are GMT +2. The time now is 12:05.

- Copyright 2026 4Tuning