![]() |
CompuCar - un altfel de computer
8 Attachment(s)
CompuCar - un computer destinat pasionatilor de masini si tuning.
Acesta are aspectul unei super masini si astfel inlocuiti banala carcasa cu o macheta auto. Dimensiunea este aproximativ o treime decat a unei carcase normale. Ce e sub \"capota\": (vezi foto cu marcajele numerice) Quote:
Quote:
Pret: $1,749 |
:yikes:
Super mişto! Şi mie îmi plăceau la nebunie carcasele transparente, când există aşa ceva :lol: RoSonic: se comericializează şi la noi aşa ceva? :roll: |
pff :)) mi se pare sincer o mare panarama! ori iti iei calculator cu un design mai special pt incaparea ta , ori te duci si iti iei o masinutza cu baterii si gata! :)) sincer mi se pare o prostie / parerea mea nu-mi dati in cap :)
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
Oricum, mi se pare super tare ideea. Nu numai ca iesi in castig reducand spatiul... dar ai si o macheta in putinul spatiu pe care il mai ocupa unitatea :) Si cred ca e super de efect pe birourile dealerilor auto. |
interesanta jucaria... cred ca puteau sa ii puna un pret mai mic :roll:
|
foarte scump dar in acelasi timp foarte geniala idee
pt cine are coco ...mai repede merge unul din acesta decat un apple sau machintos :evil: |
e pretul pre mare dar pt cei care nu au ec face cu bani merge iasa daca se strica ceva ce faci mergi cu ea la service ????? :lol: :lol:
|
tzaaaaaaaaa frate...daca are si mustang...vreau si eu ...
care imi faci si mie unu' cadou ? :D |
interesanta ideea pana vine ala micu si vrea sa se joace cu masina,iar dupa ce se satura o arunca, o loveste si gata.Nu mai merge.Doar dak sunt rezistente la socuri foarte puternice
|
Ar fi super misto pentru o firma de tuning, redactie de revista de tuning, etc... :roll:
|
hai ca e tare faza .. cine poate spune ca nu ii place? e super tare! mai iesim din tiopare.. da cand auzi de pret cred ca ramai fara voce!
|
bai frate , nu merita frate ce naiba . Cu 2000 de $ imi iau unu de rupe tot ce naiba , imi si carcasa in forma de mashina la scara mai mare , si cu perfomante mai calumea aaa si era sa uit tot in 2000 $ imi iau si un software pt orice informatii despre mashini aaaa si mai am loc si de muzica , filme si jocuri :D
|
Re:
prea scump.. de banii astia imi iau ceva normal.. de darama toate standardele! atatia bani.. pt ce?? o carcasa? nu merita! frumos.. dar nu merita!
|
ideea e buna...pretu nu.... :lol:
|
Dar nu comparati si voi pretul cu preturile unui desktop care are componente clasice... comparati de exemplu cu pretul unui sistem barebone care are dimensiunui similare sau cu preturile de laptop...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning