![]() |
audi RS6 vs BMW M5
e o buna intrebare ... voi ce preferintza mai subiectiva/obiectiva aveti? :)
un articol despre ambele masini il gasiti aici |
Intre Audi RS6 si BMW M5 aleg Audi RS6.Unu:mi-e imi place mai mult decat BMW M5,doi:intr-o liniuta Audiu ii da jet M5 pt k are mai multe sisteme de controlare a tractiunii si a aderentei si are si f multi cai putere.Respekt
|
si cam cat de multi cai are audi ? si cat de putini are bemeveul ?
|
cam 450cp la 4.2 BITURBO ? iar bemeveu 400cp la 5.0cmc FARA TURBO ?
|
m5.... super grea decizia... dar m5... pur si simplu imi place mai mult.. decat rs6..
|
Problema de gust parerea mea ; oricum viitorul M5 cu 500 CP ] va avea potential enorm de tuning si cred ca va da peste nas la multe \" supersportive \". Sa vedem ca pregateste si Audi cu noul RS6 sau RS6 plus.
|
Chiar ca e buna intrebarea .
Grea decizie dar ... i`ll stick to the new M5 (2005) . Are un look mult mai agresiv si arata super standard (tunat inca nu am vazut si de aceea spun standard...) Si audi-ul RS6 e super tare , n-am cuvinte ,cazi lat cand il vezi . |
M5 ca e pur si simplu mai frumos si mai aproape de ideea SPORT.
|
Cu toate ca sunt un fel de fan BMW ... tin sa cred ca RS6 bate ...
Cred ca intrebarea se poate pune si altfel: RS4 vs. M5 .... Si la fel .. as zice ca RS4 iese in fata ! M5 289 KW (394 Hp) @ 6600 rpm RS4 280 KW (380 hp) @ 6100-7000 rpm RS6 331 KW (450 hp) @ 5700-6400 rpm |
si eu as merge pe rs6...dar ii foarte usor de tunat cu un singur cip ajunge lejr la peste 500 cp....cred..ca asta spune tot si motor turbo..4x4...nu ca m5 numi place ii o masina superba..dar... 8) :lol:
|
Opaaaaaaaaa .... s-a intors catalinRS4 !!! :lol: :wink:
|
deci chiar daca ar fi bmw mai tare si mai rapid, tot cu la rs6 tin.
mie nici odata nu mia placut design de la bmw. dar gusturile difera. |
M5 clar... ce daca il face RS6??? asta e.. mereu o sa fie o masina mai buna decat alta..::P:P
|
Re:
Quote:
:D |
:lol: RS6 ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning