![]() |
Cum se face o toba de inox?
salutare! are cineva idee cum se face o toba din inox?p langa tabla ce imi mai trebuie?
|
Re: cum se face o toba de inox?
ce calitate/grosime de tabla ai disponibil ?
pt ce masina toba ? pune o poza cu toba p care vrei sa o copiezi , inlocuiesti. |
Pe langa tabla iti trebuie un sudor bun care stie sa sudeze in argon,o masinarie care sa roluiasca tabla si bani.:cry:Parerea mea este ca de cat sa te chinui si sa nu-ti iasa cum trebuie ,mai bine iti cumperi una noua:?:.Preturile sunt undeva de la 110ron in sus in functie de calitate si de pretentii.:rolleyes:
|
hmm...voi vorbiti serios?
:)) Doamne...de unde le scoateti frate. O finala Magnaflow INOX NU TABLA e in jur de 100E...chiar crezi ca iti va face cineva tie o finala mai frumoasa sau durabila decat ce au baietii aia in catalog? in cel mai bun caz o sa iasa un mare caca urat si cu tips din targ... |
am eu o bucata de tabla de inox,sudor am, sitele alea mi-ar trebui, sau eu stiu ce are prin interior.si sa o fac dupa cea originala .
toba vreau sa o fac pentru un cielo alea din comert la 150 ron sunt nasoale, ca am vazut una la un prieten si doar tipsul e din inox,restu e tabla nichelata.asa da k o fac la atelier la baietii aia o fac cum vreau eu cu vreo 30ron |
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning