Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || Honda Civic x 6 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/120469-battle-honda-civic-6-a.html)

HoricutzWSR 25-04-09 15:28

Battle || Honda Civic x 6

7 Attachment(s)
1.Alexandrughost
2.B-72-RZD
3.CrazyMan
4.NitroCustoms
5.Rares_CRM
6.Tudorache
7.Original

keemo 25-04-09 15:44

Re: Battle || Honda Civic x 6

nitro customs ...

Iuli_90 25-04-09 15:56

my vote goes to nitro

CrazyMan 25-04-09 19:04

vot nitro

NONE 25-04-09 21:41

Voted Rares_CRM ;)
Rares, daca îi fäceai si niste dungi negre, era criminala pe portocaliu asta :shock:

Fily 26-04-09 14:35

Vot nitro,spre deosebire de ceilalti are mai putine greseli si mie imi place mai mult.
Rares_CRM,masina asta ti-a iesit toony.Pentru inceput in brush e binisor.
Numai bine!

radu.3 26-04-09 16:46

Vot Nitro_Customs :) cea mai complexa ;)

Rares_CRM 27-04-09 14:54

mie sincer imi place a mea :lol:
nu votez!

adis307 27-04-09 14:59

Tudorache de departe :)

Cristi HML 29-04-09 14:04

Ok, nu stiu pe ce considerente votati aici, sunt cam || cu grafica dar nu pot sa nu observ ceva: Toata lumea a votat pe Nitro_Customs ca fiind "cea mai complexa"... De ce iti pui jante cromate de ~19" pe o troaca? de ce ai masina super jegoasa dar gumele le ai scoase din cutie? Si daca am avut bani de incaltari, nu puteam sa strangem putin cureaua si sa schimbam bara?

Nu va suparati, poate am fost putin cam agresiv dar chiar nu inteleg... Chestiile astea nu conteaza?

My vote goes to Crazyman, mi se pare de departe cea mai "balanced".

Peace

EaGle 29-04-09 14:22

Ti-ai raspuns cam singur, esti cam || cu grafica. Aici nu se voteaza in functie de idei, se voteaza in functie de calitate, de cat de bine au fost duse la capat modificarile, de oricare gen ar fi ele. Nu exista reguli gen "daca ai pus 9 pune si 10", fiecare face cum vrea, important este sa fie cat mai calitativ si realistic, fara greseli.

Crazyman a rezolvat repede,a luat un bot de Lexus si l-a trantit in poza, un pic de brush (pe deasupra cam toony), oglinzile alea care aproape nici nu se vad ...

Este mult mai greu sa adaptezi parti pe masina si sa-i ramana aceeasi structura decat sa faci 50/50 ;)

+ ca Nitro a schimbat si fundalul radical.

N-o lua in nume de rau, am spus cum stau lucrurile !:-)

LE: Da, am gresit eu cu fundalul.

RaizenVlad 29-04-09 14:51

3.CrazyMan a modificat fundalul,la Nitro e original...

HoricutzWSR 29-04-09 18:06

votat 72-RZD...dupa parerea mea da clasa la toate ,repet...dupa parerea mea putin mai bolnava,ador hoodride`urile :X

DaViD TL 29-04-09 21:25

Vot Rares

Nitro Customs 29-04-09 21:35

Quote:

Originally Posted by Cristi HML (Post 2275811)
Ok, nu stiu pe ce considerente votati aici, sunt cam || cu grafica dar nu pot sa nu observ ceva: Toata lumea a votat pe Nitro_Customs ca fiind "cea mai complexa"... De ce iti pui jante cromate de ~19" pe o troaca? de ce ai masina super jegoasa dar gumele le ai scoase din cutie? Si daca am avut bani de incaltari, nu puteam sa strangem putin cureaua si sa schimbam bara?

Nu va suparati, poate am fost putin cam agresiv dar chiar nu inteleg... Chestiile astea nu conteaza?

My vote goes to Crazyman, mi se pare de departe cea mai "balanced".

Peace

Fiecare voteaza masina care ii place, daca nu iti place nici una, simplu nu votezi . E si o vorba (scz de linbaj) "Nu te caci in gustu' omului."

eu macar pot sa scot o scuza stupida,(daca e sa ne gandim ca masina chiar exista) am rupt rotile si le-am schimbat ca era necesar. Si nu cred ca pe civic incap jante de 19" :))

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning