![]() |
chevrolet optra(lacetti) idei de tuning
2 Attachment(s)
am o optra, dar nu prea am gasit nimic idei pentru tuning extern, asa k am nevoie de voi k sa ma ajutati un pic cu photoshop-ul sa imi dati ceva idei. o sa va pun yo o poza cu majinuta mea.
mentionez k e un motor 1.6 16V, 109cp. astea sunt poze cu telefonul, asa k lasa de dorit claritatea lor, dar daca va oferiti sa ma ajutati promit sa fac unele mai bune. mersi mult... deja urmeaza sa achizitionez niste jante pe 7,5x16 si sa lucrez la partea de sunet. majina e achizitionata in aprilie 2005 |
alte poze nu ai ?? trebuie sa fi dintr-o pozitie mai buna..nu trebuie de sus.. :wink:
|
Re:
Quote:
oricum in 2-3 zile fac pozele si le pun.... |
4 Attachment(s)
uite ca v-am pus niste poze noi, dar cu o alta masina, acelasi model
sper sa mai postati si voi, k am nevoie de ajutorul vostru. chiar vreau sa fac ceva cu masina asta dar nu am idei, si se pare k nici astia de la firmele de tuning nu au...mersi |
Re: chevrolet optra(lacetti) idei de tuning
nimic nou ???
|
pai, las-o cat poti de jos, sau cat iti permit drumurile de jos:), pune-i niste jante mai mari, niste spoilere si niste praguri da finute nu cine stie ce agresive,sau mai bine niste prelungiri care sa urmeze liniile spoilerului original, si... o vopsea klumea, poate in 2 culori ....ciaos, bafta !!
|
1 Attachment(s)
uite cateva poze...
|
de fapt nus dc numa o poza merge
|
5 Attachment(s)
Misto masina si eu am Lacett uite niste poze cum arata acuma si o sa mai pun niste poze cum o sa arate peste putin timp...
|
am vazut prin iasi, un kalos super fain modificat.. dar nu stiu de unde a luat un abtibild in care e si sigla chevrolet : EXtreme
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cam ai dreptate SV25MBN ... cum amandoua arata f aiurea...ca si cu capacele alea nickelate...da-le jos ca jur ca is mai frumoase si dau mai bine cele originale :)...eu is cu lini drepte simple nu complicate...uite de exemplu eleronu ce ii pus pe a mea...ala original pare cam mic zic eu..;)
|
Misto eleronul.. arata bine pe masina. Spoilerul e cu totul sau e doar o prelungire? ( asa mi se pare )
|
ii doar o prelungire a barii...potriveste la fix,ii din kit-ul sport original:D
|
Frumoasa masina dani ddtz!O mai ai ?Ai mai facut ceva la ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning