Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   chevrolet optra(lacetti) idei de tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/12039-chevrolet-optra-lacetti-idei-tuning.html)

pharell_DBV 23-01-06 21:10

chevrolet optra(lacetti) idei de tuning

2 Attachment(s)
am o optra, dar nu prea am gasit nimic idei pentru tuning extern, asa k am nevoie de voi k sa ma ajutati un pic cu photoshop-ul sa imi dati ceva idei. o sa va pun yo o poza cu majinuta mea.
mentionez k e un motor 1.6 16V, 109cp.
astea sunt poze cu telefonul, asa k lasa de dorit claritatea lor, dar daca va oferiti sa ma ajutati promit sa fac unele mai bune. mersi mult...

deja urmeaza sa achizitionez niste jante pe 7,5x16 si sa lucrez la partea de sunet.
majina e achizitionata in aprilie 2005

peter 23-01-06 21:51

alte poze nu ai ?? trebuie sa fi dintr-o pozitie mai buna..nu trebuie de sus.. :wink:

pharell_DBV 23-01-06 22:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
alte poze nu ai ?? trebuie sa fi dintr-o pozitie mai buna..nu trebuie de sus.. :wink:

zilele astea o sa fac unele mai profi, k nu am avut timp acum, sunt in sesiune...

oricum in 2-3 zile fac pozele si le pun....

pharell_DBV 28-01-06 08:51

4 Attachment(s)
uite ca v-am pus niste poze noi, dar cu o alta masina, acelasi model

sper sa mai postati si voi, k am nevoie de ajutorul vostru. chiar vreau sa fac ceva cu masina asta dar nu am idei, si se pare k nici astia de la firmele de tuning nu au...mersi

Bik3rBoy 10-06-06 11:28

Re: chevrolet optra(lacetti) idei de tuning

nimic nou ???

BULLDOG 10-06-06 11:35

pai, las-o cat poti de jos, sau cat iti permit drumurile de jos:), pune-i niste jante mai mari, niste spoilere si niste praguri da finute nu cine stie ce agresive,sau mai bine niste prelungiri care sa urmeze liniile spoilerului original, si... o vopsea klumea, poate in 2 culori ....ciaos, bafta !!

Bik3rBoy 10-06-06 11:43

1 Attachment(s)
uite cateva poze...

Bik3rBoy 10-06-06 11:44

de fapt nus dc numa o poza merge

LACETTI 17-09-06 14:39

5 Attachment(s)
Misto masina si eu am Lacett uite niste poze cum arata acuma si o sa mai pun niste poze cum o sa arate peste putin timp...

VrenescW 08-03-07 11:36

am vazut prin iasi, un kalos super fain modificat.. dar nu stiu de unde a luat un abtibild in care e si sigla chevrolet : EXtreme

SV25MBN 31-03-08 01:46

Quote:

Originally Posted by LACETTI (Post 556772)
Misto masina si eu am Lacett uite niste poze cum arata acuma si o sa mai pun niste poze cum o sa arate peste putin timp...

Daca tu chiar vrei sa iti faci Lacetti`ul dupa aia, incearca la spate sa nu ii pui ambele eleroane, mie cel putin imi da impresia de kitsch. Lasa`l doar ala de sus de la luneta, si nu ii pune nici un eleron la mijloc. Cred ca ar arata mai bine asa. Dar na, e parerea mea :oops: :)

dani_ddtz_MR 03-04-08 23:03

5 Attachment(s)
Cam ai dreptate SV25MBN ... cum amandoua arata f aiurea...ca si cu capacele alea nickelate...da-le jos ca jur ca is mai frumoase si dau mai bine cele originale :)...eu is cu lini drepte simple nu complicate...uite de exemplu eleronu ce ii pus pe a mea...ala original pare cam mic zic eu..;)

SV25MBN 06-04-08 21:51

Misto eleronul.. arata bine pe masina. Spoilerul e cu totul sau e doar o prelungire? ( asa mi se pare )

dani_ddtz_MR 07-04-08 22:35

ii doar o prelungire a barii...potriveste la fix,ii din kit-ul sport original:D

simon2tibi 14-06-09 21:50

Frumoasa masina dani ddtz!O mai ai ?Ai mai facut ceva la ea?

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning