![]() |
Adaptare stopuri/faruri la oltcit
sunt curios daca exista stopuri sau faruri care se pot adapta usor la oltcit decat cele stock....ma refer stopuri si faruri de la alta marca de masina!
|
1 Attachment(s)
La Constanţa e un Oltcit cu faruri de Golf 4, dar arată naşpa dacă nu se modifică şi capota, să prindă conturul farurilor. Era o poză undeva pe secţiunea Constanţa, topicul Maşini made in Constanţa, dar e destul de neclară, deoarece Oltcitul se vede în spatele maşinii care era de fapt fotografiată.
EDIT: poze cu Oltcitul de care am zis mai sus. |
interesant!!!mersi ptr poza
|
Interesant intr-adevar. Dar s-ar putea ca o pereche de faruri de Golf 4 sa coste mai mult decat un Oltcit :wink:
|
da asta e destul de sigur:)) daca mai iei si unele frumos facute adica nu stock...ceea ce inseamna lejer 350euroi
o investitie care nu se merita parerea mea:D |
se pot pune pe oltcit multe modeluri de faruri, doar ca trebuie putin adaptate (aripi usor modificate, capota, masca) bani sa ai ;)
|
Tuning realizat de HorguemTuning, la cererea clientului.
Mie personal nu imi place deloc...dar...fiecare cu gusturile lui. Se vede meseria...dar se vede si gustul proprietarului. https://img345.imageshack.us/img345/7540/x28oc.th.jpg |
gusturile nu se discuta fiecare cu carutza lui....uni investesc bani si dintro masina stock fac kitch...iar altii bani dar bine ganditi si fac ceva finutz si frumos...demn de apreciat....orice masina se merita bagat in ea....trebe sa faca si cineva si pe asta;)
de ex cel cu farurile de golf4- dupa ajustari de caroserie in fatza ,masina va arata misto...pe cand cel rosu prezentat ceva mai sus...e jalnic...parerea mea...bani aruncati de pomana!! |
1 Attachment(s)
sau mai degrab a faruri de golf 2
|
daca tot te apuci sa faci o treaba;) o faci calumea...si la alea de golf 2 tre sa pui semnalizari separate deci alta incurcareala:D ...sunt curios cat e o pereche de faruri de golf 4 stock?
|
...asa si
modifici toata fatza ecact cum am facut mai sus |
da ceva modificari faruri spate...nu ati vazut nici o minune?:D inafar de cele facute clare...ca delea am tot vazut
|
2 Attachment(s)
ia uite aici o idee kre vroiam sa o aplic la olteanu !!
|
misto ideea Tim.....sunt curios la cat ar duce o modificare de genu asta!
|
da nu exista nici o firma care sa faca niste stopuri custom?ca sar putea modifica doar geamul stopului si sa dea mult mai bine!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning