![]() |
Totul despre Supre !
Daca tot sunteti preparati in domeniu si unii din voi sunt propietari de Supra, aici puteti discuta orice, de la A la Z :-)
|
Re: Totul despre Supre !
Care aveti situri cu Supra de vanzare va rog sa le postati aici......
|
Quote:
|
Merci mult.....a si ar mai fi 1 chestie....cam prin ce tara asi gasi cu LHD la preturi ceva mai rezonabile....ca m-am uitat pe mobile.de si :lol::lol::lol: au niste scoruri de te lasa rece....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De aceea cel mai sigur este sa mergi pe o Supra cu cat mai putine modificari la partea tehnica in cazul in care ai un buget limitat pe termen lung. |
Quote:
|
Salutare tuturor pasionatilor !
Am gasit pe wikipedia.org intr-un articol legat de Supra ca fabricarea ei a durat pana in anul 2002, in Japonia. Cum arata acel model si de ce pe site-uri cu masini din Germania (ex mobile.de) nu gasesc masini mai recente de 1995 ? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
In poze este o Supra din 2002, importata din Japonia in UK :-) |
Bune masini Suprele astea:)
|
cati cai merg duse suprele fara sa schimbi nimik la motor????
|
mi se pare ca cu interenele stock pot fi duse in 500+ de cai...cred nu stiu sigur , asta am auzit-o de la 1 prieten nu stiu cat e adevarat daca minte ala mint si eu :lol::lol:
|
Quote:
Ce trebuie schimbat numai daca vrei turatie la motor mai mare de 7000U/min sunt arcurile care tin ventilele....habar nu am cum le spune pe romaneste. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning