![]() |
Noua filiala: Insomnia LOUSIANA!
4 Attachment(s)
:D
Dupa cum bine v-am obisnuit Insomnia are inca o surpriza pentru voi. Am putea spune ca vine tocmai din Louisiana USA ... si clar este un insomniac, nu doar pentru EMOtivul EVO pe care il are (suparat rau) ci si pentru ca este un tip cu un mare caracter :). Am apucat sa-l cunoastem doar cativa dintre noi, dar sigur il vom primi tu totii cu bratele deschise. Welcome into the club EMIL ... si te asteptam cu bestia pe aici. :) Chiar in curand ... :idea: Masina este modificata la motor ... Capota carbon Gialla Aripioare bara fata OEM Vortex Generator OEM Protectie radiator din fibra de carbon Stopuri rosii custom made Schimbator de viteze Raso 360g Centuri siguranta Sparco Club in 3 puncte Ceasuri Defi B series:EGT, boost, presiune ulei, presiune benzina Boost Controler GReddy Profec b2 Arcuri mai scurte Espilier Bara stabilizatoare spate Progressive Bara stabilizatoare fata jos Type 2 Cusco Bara stabilizatoare Tower bar shi V bar Bara stabilizatoare portbagaj RS Discuri si Etriere sport Baer Furtune metalice pt. sistemul de frana Stillen Short shifter B&M Calculator Apexi power fc Djetro Turbina TME 6.5 Blow off valve GReddy Type S Down pipe de 3\" din inox facuta de Alamo Autosports, captusita termic de Jetcoat Evacuare (cat back) HKS Traseu admisie Alamo Autosports cu filtru conic K&N pentru Toyota Supra Intercooler Perrin Traseu din aluminiu pt. intercooler RMR Capac radiator GReddy Traseu furtune benzina Perrin Injectori 720cc Denso Bujii Denso Iridium 1cold Came 272 HKS Agregate Came UR Curea transmisie GReddy Traseu furtune benzina Perrin Kit ambreiaj Clutch Masters Stage 1, furtune SS Clutch Line Insomnia Racing |
Frumos foc:D
|
Re: Noua filiala: Insomnia LOUSIANA!
Chiar belea ....... daca atzi putea sa ma anuntzatzi shi pe mine de unde shi cu cat pot cumpara un vortex generator ar fi shi mai bine.
Multzumesc anticipat. |
Re: Noua filiala: Insomnia LOUSIANA!
Eu mi l-am adus din state...dar potzi foarte usor sa il comanzi la MCAR TRADING! Este importatorul Mitsubishi in Romania si poate sa il aduca la un pret mai piperat!...
Vad ca ai Evo...Te astept pe Forum la insomnia sa schimbam din pareri! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning