Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O Dacia Liberta (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/12014-dacia-liberta.html)

Kasp3r 22-01-06 20:34

29 Attachment(s)
Masina Unui prieten..este din 91 un pic modificata la motor si la cutie.Momentan Doar poze dar o sa pun Si filme cu Aceasta in actiune.

poze ff recente

orlando 22-01-06 21:22

Nu te supara pe mine dar mie masina mi se pare un kitch!
Bine inteles nu putea sa lipseasca emblema M si stickeru NOS :wink:

Kasp3r 22-01-06 21:51

ok

O sa Vezi ce Poate Masina asta cand o sa pun si niste filme cu ea :D

Kasp3r 22-01-06 22:12

modificari

modicarile acestei Dacii Sunt :chiuloasa rabotata si comprimata,axa usurata,carburator dublu corp,cutie cu raport 8x33 si a 5a de fuga...ambreaj de 200 si vibrochen usurat

Tim 23-01-06 08:05

....ce inseamna la tine axa usurata? sau arbore usurat?

la exterior dak era mai simpla si taloanele la caucicuri mai mici arata bestial
in iasi sunt 2 dacii liberta asemanatoare si au so cauciucurile (are jante de dacie latite de 205 park)

Kasp3r 23-01-06 09:43

poi O sa Intreb Propietarul masini si o sa iti raspund..Nu este masina MEa :D eu spun decat ce mi`a zis el :D.

Kasp3r 23-01-06 09:44

poi O sa Intreb Propietarul masini si o sa iti raspund..Nu este masina MEa :D eu spun decat ce mi`a zis el :D.

axxro 23-01-06 15:05

nestiind nimic din ce poate sa incercam sa ne abtinem, da' totusi emblema aia cu M (aici in locul semnului Dacia, de pe masca) este cel mai mare si mai des intalnit kitch vazut pe masinile noastre autohtone. tineto tot asa ca............ :oops:

Kasp3r 23-01-06 20:41

2 Attachment(s)
oki nush ce sa spun :D totusi as vrea si parerea voastra cu niste modificari ceva..ce ar mai putea sa ii adauge ce sa mai ia dp ea...voi ce credeti :) astept propuneri. Mai Va Pun cateva poze :D

Kasp3r 23-01-06 21:04

2 Attachment(s)
tot El :D

Gabi 23-01-06 21:22

Dacia Liberta este de la bază o maşină urātă, iar prietenul tău, fără supărare, a urāţit-o şi mai mult. Stickerele īn formă de steag de curse, stickerul cu NOS, sigla ///M, acele \"dungi\" pe prelungirea spoilerului faţă, parasolarul, ochelarii de pe faruri, eleronul, etc. sunt total inestetice şi de prost gust. Pragurile \"GTI\" sunt deja prea comune şi au ajuns să definească kitch-urile. Culoarea maşinii... este greu de definit īn totalitate. Roşu mat (pragurile), roşu (uşile, capota, aripile) sau roşu (spoilerele)? :)
Volanul (mai exact culoarea lui) nu se potriveşte cu nimic de pe maşină (doar dacă proprietarul nu este patriot). Paravānturile de la uşi sunt... vechi (ca şi concepţie) şi, de asemenea, inestetice, ca şi chestii alea de pe stergătoarele de parbriz. Două proiectoare laterale cu lumini, din cāte se vede īn ultima poză, albastra şi īncă două sub număr... Mă mir că n-a pus 4 pe capotă, ca la maşinile de curse.

Singurul lucru care-mi place la maşină sunt jantele. Modelul ăsta se numără printre puţinele modele care se potrivesc, din punct de vedere estetic, pe autohtonele noastre (Dacia & Oltcit).

Īntr-un cuvānt, maşina e prea īncărcată! Dacă o lăsa ca de fabrică + jantele + volanul, arăta mult mai bine, din punctul meu de vedere. Dă-i sfatu' ăsta, că poate-l ia īn considerare.

PS: eu de \"chiuloasă rabotată şi comprimată\" n-am auzit pānă acum.

topser 23-01-06 21:26

ATAT AM DE ZIS ... KITCH ! :roll:

Tim 25-01-06 05:34

Re: modificari

Quote:

Originally Posted by \"Kasp3r\"
modicarile acestei Dacii Sunt :chiuloasa rabotata usurat

way dak nu ma insel a rabota inseamna A prelucra prin aşchiere suprafaţa unei piese de metal,
..si arborele la dus la r3?. k ai zics k la usurat ...dar ce castigi prin chestia asta? ....doar viatza mai lunga a arborelui!

Kasp3r 25-01-06 09:56

e ceva

poi totusi este ceva..eu nu prea ma pricep asa bine..el stie mai bine ce inseamna oricum voi puteti scrie si ce va place si ce nu deoarece si el intra sa vada doar ca nu stie cum sa va dea raspunsuri dar vede ce scrieti..poate o sa ii fac cont si o sa`l invat pe el..cum se face sa va dea raspunsuri.. :D

Skma 25-01-06 19:06

Asteptam vestitele filme :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 18:52.

- Copyright 2026 4Tuning