![]() |
VAND ///Alpine 9881R
3 Attachment(s)
Vand ///Alpine 9881R .
Aspect si functionalitate : 10 / 10. Motivul vanzarii: up-grade. Cateva detalii despre el: -radio MP3 player, model 2007 ; -compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / AAC / CD text / ID3 tag ; -conexiune Full Speed pentru iPod ; -cautare rapida ; -DAC stabilizat 1-Bit ; -oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute) ; -pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor) ; -pregatit pentru intrare auxiliara (numai cu KCE-236B) ; -putere: 4 x 50W ; -2 iesiri preamplificate rear / subwoofer ; -control volum subwoofer ; -afisaj LCD alb pe fundal negru cu 5x9 puncte ; -iluminare duala:verde / portocaliu ; -filtru HPF 80 / 120 / 160Hz ; -reglaj frecventa centrala Bass/Inalte ; -ajustarea largimii de banda bass ; -tuner radio MaxTune ; -volum rotativ ; -telecomanda (optional) ; -panou frontal detasabil ; -conector ISO. Pret: 400 lei. Un filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=x574J27kKGw Poze reale. |
Re: VAND ///Alpine 9881R
valabil.
|
hai cu el! e ultima bucata! :)
|
il dai cu 3 :-s ( atatia bani am si am zis sa intreb)
|
Mai bine il pastrez decat sa il dau cu 300 lei. Cu 300 lei iti iei o petarda de sony sau jvc din magazin care nu ce compara la sunet cu Alpine niciodata.
|
sus cu el.
|
alpine 9812 si imi dai al tau si inca 100 d lei dak vrei contact me oferta e pe azi maine ca am nevoie de bani
|
pai si cum facem cu transportul? tu esti din baia mare ... eu din pitesti ...
il pui pe al tau la posta cu ramburs al meu + 100 lei? transportul ni-l platim fiecare? |
Quote:
|
sunt la servici razvane ... nu am mess din pacate dar putem vorbi diseara cand ajung acasa. sau ar mai fii alternativa PM...
LE: vii la Tuning Time Pitesti? (9-10 mai) |
valabil in continuare!
|
valabil si cu schimburi .
|
valabil!
|
dau la schimb un jbl 75.4 pe alpine ce zicii.......?
ms sallll |
o sa ma gandesc la oferta ta ... in ce stare e? e umblat in el? e reparat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning