![]() |
My little car....KXA
5 Attachment(s)
Scurta prezentare...cu dotarile aferente
Lămpi de citire duale faţă, Spate şine FlexOrganizer şi sistem de ancorare a bagajelor Volan cu 3 braţe īmbrăcat īn piele, Comenzi sistem audio pe volan, Climatizare electronică, Scaun şofer reglabil manual, 6 direcţii, Cotieră centrală pliabilă (scaun şofer), Senzor pentru calitatea aerului Tempomat, Senzor de parcare spate Sistem de spălare a farurilor prin presiune Senzor de ploaie, Oglindă interioară electro-cromatică, Control automat al farurilor Bare acoperiş, negre Suflat cu pigment solid, disponibil doar cu Caravan Oglinzi exterioare reglabile electric cu īncălzire Bandouri laterale de protecţie īn culoarea caroseriei Oglinzi īn culoarea caroseriei Grilă frontală cu bară cromată Mānere exterioare uşi īn culoarea caroseriei Filtru de particule diesel Rulou portbagaj, marginea suprafeţei de īncărcare oţel Cadrane bord negre cu inele negre cu decor cromat Scaune cu reglare pe 8 direcţii pentru şofer şi pasager, suport lumbar Afişaj grafic info Radio CD70 Navi MP3 Ramă radio, Sistem de răcire echipament radio, 7 difuzoare, Afişaj grafic info, Comenzi sistem audio pe volan Pachetul Display reminder, Afişaj economie combustibil, l/km, l, l/100km.) Airbag-uri frontale şofer şi pasager şi airbag-uri laterale faţă Cheie de contact pliabilă ESP (Electronic Stability Program) Două tetiere pentru scaunele spate exterioare, tapiţerie textil Tetieră centrală spate, tapiţerie textil, reglabilă Tetiere active faţă Faruri adaptive AFL (Adaptive Forward Lighting) (bi-Xenon) Sistem de spălare a farurilor prin presiune, Proiectoare ceaţă, Carcasă faruri negre Proiectoare ceaţă, Sistem de spălare a farurilor prin presiune. Reglaj automat al suspensiilor Jante & Pneuri Jante din oţel, 205/55 R16 Cumparata la 58.000 km, in prezent are 65.000 km....pret inainte de criza..10.700euro.....mai mult de atat nu prea am ce sa zic de ea...decat ca sunt foarte multumit. |
Re: My little car....KXA
S-o stapanesti sanatos,arata bine masina. O idee : sa ii pui niste folii. Am observat in general,la masinile break albe, da foarte bine niste folii inchise. Ai ceva planuri ?
|
Saptamana asta vreau sa pun jante pe 18....dar dupa cate am citit pe forum...nu ar fi indicat.....articulatie, bla-bla-bla......oricum vreau sa ii mai fac un upgrade la motor, si ma refer doar din soft....ca am inteleg ca o pot duce pana la 185+:twisted:.....pt ca am motor z19dth 16v 120hp, calc vede DTJ. Asta-i motorul facut de Afla daca nu ma insel si practic are 150hp, dar al meu pare a fi "detunat" la 120hp din fabrica.....si pe urma vedem daca incape si un filtru sport.......planuri sunt.... le voi face step by step.......
Mersi oricum pt sfat si o sa ma gandesc si la varianta cu folie....dar doar partea din spate Bafta |
nu esti informat bine. motorul este facut de fiat (si distribuit si catre gm in urma unui acord de colaborare financiara) si este disponibil si la opel si la fiat si la alfa in variante de 120cp si 150cp. deci motorul tau nu a fost produs in mod normal la 150cp si apoi "detunat" de opel.
nu te arunca sa faci remapare pentru peste 185cp daca vrei sa mai mergi si pe viitor cu ea... bafta cu masina in continuare |
Sunt doua variante de motor, 1.9 cdti (Z19DTH) cu 8v si 120hp, si 1.9 cdti (Z19DTJ) 16v 120hp, respectiv 150hp. Motorul de 120hp este motorul de 150 initial dar modificat in minus pt cererea de pe piata. Spun asta ca este de Alfa, pt ca de cate ori m-am dus la service cu ea pt verificari si alte bullshit-uri, niciodata nu mi-au comandata piese DTH, doar DTJ, si cei de la Opel mi-au zis ca este motorul de Afla facut cu acel minus de 30hp pt Opel. In plus, cand am schimbat distributia am facut comanda pt ea la Opel si mi-au zis sa le zic ce este trecut in talon...bla-bla-bla....dar marea surpriza a venit cand au vrut sa monteze distributia care nu se potrivea deloc....motivul.....pompa de apa la motoarele Alfa (DTJ)este integrata, nu separata (cum este la DTH).
Daca am gresit cu ceva, nu evita sa ma corectezi.......apreciez orice informatie in plus venita de la cineva care stie mai mutl ca mine. Oricum...mersi mutl de tot pt sfat Bafta |
nu este asa mica masina, precum spui tu in titlu:p
Foarte frumoasa...o prinde nemaipomenit albul;) |
Mersi mult.....i-am laut in seara asta jante Opel bertone pe 17, si vreau sa le pun zilele astea.....initial am vrut pe 18 dar am luat in calcul articulatia si restul de piese ce urma sa bag in ea:D
Am vazut ca esti colectionar de machete???? :D |
Quote:
Dap sunt si colectionar de machete:) |
hai s-o vedem incaltata :D
|
Quote:
z19dtj - 1.9 120cp 16v z19dth - 1.9 150cp 16v z19dt - 1.9 120cp 8v dtj-ul e in totalitate identic cu dth-ul. asta din cauza ca cererea pentru 120cp a fost prea mare, si ca sa poata sa-i faca fata, s-a produs acelasi motor cu 2 variante soft. eu iti recomand, daca ai dtj, sa-l cresti la 150cp. crede-ma, trage foarte bine si ar fi ceva foarte safe. nu te juca cu prea multi cai in plus. motorul se va uza prea repede (va si "fumega" extrem de rau) si e pacat de el. 150cp sunt de ajuns. daca ai si butonul "sport" - pe care sunt sigur ca-l ai din moment ce masina are reglare automata a suspensiilor - , 150cp + sport e arhisuficient. |
Intrebare......merita sa pun filtru sport pe ea(simota)? ca ma bate nevasta-mea la cap ca vrea sa se auda frumos cand accelereaza:shock:, dar i-am zis ca la diesel nu prea se merita. Incaltarile se pun saptamana asta si dupa aia o sa arunc niste poze :D
Mersi de sfat si mai mult de 150 magari nu bag.....:D Bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning