![]() |
Machete in lucru - Clau13
3 Attachment(s)
Mercedes Benz M-Class scara 1/35:
-dat jos portbagaj -coborata garda sol -inca nefinisat Planuri de viitor: -tobe -vopsita in alb ( +jantele si interior) ,acoperis negru -poate detalii pe faruri... -discurile de frana ma mai gandesc daca le pun -jante schimbate -reclama 4TUNNING pe geamul spate -reclame bbs ,etc. pe usi fata -plasa in fata unde este golul acela sub reclama si continui in jos pe spoiler. -o sa vedeti evolutia in fiecare zii,deoarece am timp sa ma ocup. |
Re: Machete in lucru - Clau13
Noroc....
Pana acum arata rau.... |
Stiu ca arata rau,si este prima masina pe care invat sa lucrez.
Oricum la sfarsit sper sa arate cat se poate de frumos,dar m-am apucat doar de 1-2 ore de ea. Ca am stat de la ora 17 sa citesc pe aici tutoriale etc. Daca vrei lasa-mi id tau. |
Ti l-asi lasa dar n-am....
|
sper sa iti iasa super frumos, si imi place ce planuri ai pentru viitor mult noroc!
|
Am mai lucrat la ea,am sa revin cu poze mai tarziu. si ms pt aprecieri :P
|
nu ne arati si noua poze?Dece nu ne mai ti la curent cu ce se intampla cu ea?
|
3 Attachment(s)
Saluut :D nu am mai intrat de mult deoarece nu am net ,si nu v-am mai putut prezenta lucrarile mele :) ML-ul e gata,doar ca prima masina nu prea iese bine.Asa s-a intamplat si la mine. In fine am facut mai multe,dar vi le voi prezenta pe rand. In constructie se mai afla acest MB CL600 . Ca modificari i-am adus Kit pt spoilere nou,construit din capac de margarina :)). :) Vor mai urma modificari la interior.
|
2 Attachment(s)
Mai am in lucru si acest bmw,care mai are nevoie de cateva retusuri.
Modificari aduse : Spoilere modificate (chit) ,culoare noua.. :) dunga,interior si cateva modificari la caroserie cu chit. *si dunga dupa plafon si portbagaj eliminata. (nu am poze fara dunga dupa plafon si portbagaj) |
e bine de stiut cum ca, chit-ul auto nu se pune in cantitati industriale
sau poate ai talente de sculptor... se fac forme si apoi se finiseaza cu chit auto... nu o sa iasa niciodata ceva frumos dintr-un kg de chit spor la treaba pe viitor |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning