![]() |
POWERBALLS...
voi ati auzit d ele...? dak nu, uite aici www.powerballs.ro
astept parerile voastre |
1 Attachment(s)
sau siteu` din afara... www.powerballs.com ....uite shi o poza :D
|
......super super super tari ................ :inyourfac :yikes:
|
asta da jmecherie! :shock:
|
eu am mana dreapta terminata de cand ma joc cu chestia asta. but it`s fun!
|
dap ....este fun ...si eu am ....da nu prea faci cine stie ce fitness ...sau mujghi :lol: si nu stiu cum a ajuns handralau ala de grec la 15 000 ...ca la mine imi rupe ficatii la turatii mari ... :lol:
|
Este distractiv, daca nu ajungi sa iti rupi mainile; cel mai mult am dat 11492. Voi ce recorduri aveti ?
|
ehe aline (zero_cool) am dat 11500 si ceva asa ca...
dar oricum dau cu vreo 2 minute inaintea ta oricum eu muschi la antebrat nu am facut |
v-am intrebat k vroiam shi yo sa imi iau una zilele astea... :) , shi vroiam sa aflu pareri d la voi
|
:shock: wow :shock: cred ca tre sa fac si yo rost de una de asta
|
este super tare. o sa fie fun. power ball-ul este 40ron (cel mai ieftin) si ink 40 ro afisajul...
mie mi-a terminat incheietura... aveam probl cu ea, dar acu am si mai mari....:( |
am invartit shi yo azi un powerball....
e ciudat..c forta are bila aia.....shi dupa 20 d sec, ma durea mana :D |
eu nu ma mai jucam cu el de ceva vreme ...si tot stau si ma intreb cum a reusit ala de a facut 15000 record ..si pe situ .com am vazut unu cu 16 000 si ceva ...acum am dat numai 12 900 ....aiurea rau ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sil4tuning cand te vad si eu cum ai facut 12900? ai un filmuletz ceva? :D ps: jucaria este super smechera... dar te **te rau la mana.... tin minte ca in prima zi cand am luat-o am \"frecat-o\" toata ziua,,, si a 2-a zi am avut incheietura bandajata :)) ATENTIE!!! creeaza dependenta :twisted: :chainsaw: |
All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2025 4Tuning