Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   desenele mele-RazuS (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/120004-desenele-mele-razus.html)

RazuS 22-04-09 20:45

desenele mele-RazuS

2 Attachment(s)
Salut all...sunt nou pe forum si desenez de foarte putin timp si sper ca aici cu ajutorul vostru voi invata sa desenez mai bine ... o sa va arat si desenele mele

RazuS 22-04-09 20:46

Prima mea masina 3D

2 Attachment(s)
Asta este prima mea masina 3D...BMW-ul si Mercedesul a II - a

adrianodisegnare 26-04-09 21:51

Re: desenele mele-RazuS

Nu-i rau...:) Legat de BMW si Mercedes... perspectiva trebuie imbunatatita.. plus ca masinile par foarte lungi.. de parca ar fi limuzine. La BMW roata spate e prea mica .. Incearca si efecte de umbra.. lumina... Si neaparat invata perspectiva.. este aici pe forum o pagina legata de perspectiva.. la sectiunea freehand parca.. Multa bafta... si cat mai multe desene ;)

RazuS 27-04-09 08:02

ok ms mult ... o sa incerc sa repar cate ceva si o sa mai postez alte desene

RazuS 04-05-09 17:49

6 Attachment(s)
Inca un desen care mi se pare mai reusit dar nu se vede bine pentru ca am facut pozele cu telefonul ...

kenzor 04-05-09 19:35

sal. nu stiu ce sa zic, nu sunt in masura sa critic,dar,asa cum mi'a zis si mie radu de multe ori,in primul rand incearca sa faci o masina STOC ,corect din toate punctele de vedere,apoi tuningul. ciao~

RazuS 07-05-09 15:22

4 Attachment(s)
Inca un desen ... stoc ... un BMW M3
Asptept pareri ... critici ...

adrianodisegnare 07-05-09 20:29

Wooow, ce evolutie, fata de primele desene, un mare BRAVO ! Cu perseverenta apar si rezultatele. Totusi mai sunt cateva probleme, mai mare atentie la detalii si incearca sa pui umbre, lumini, efecte, sa para metallica, 3d//.. poate chiar si culoare ;) Foarte bine, tine-o tot asa ! Te asteptam cu mai multe lucrari .

RazuS 19-05-09 19:00

6 Attachment(s)
Scuze pentru intarziere ... un Audi A3 sper sa va placa... am pus schita si masina terminata(colorata) desi e prima mea facuta color deci astept pareri,impresii,critici...

Ace Axel 20-05-09 11:11

se vede un progres fata de celelalte, dar nu tre sa te arunci la ceva complex din prima ... "neonele" (sper ca asta ai incercat sa faci ) ies in evidenta si tre sa spun ca nu sunt deloc reusite ; nu iti recomand sa mai incerci pe moment. nu inteleg de ce ai facut farurile rosii, si ai grija cum faci forma la roti. in rest, KEEP PRACTICING! bafta ;)

RazuS 20-05-09 14:27

da neoane au vrut sa fie :D si am facut farurile rosii ca am vrut sa arate bine impreuna cu neoanele si canapelele ... dar despre culoare,hasura ce zici e bine pentru prima incercare?...si seamana cu un A3?

Ace Axel 22-05-09 11:48

nas putea sa iti dau un sfat legat de hasura, dar din punctu meu de vedere arata bine pentru o prima incercare.

RazuS 22-05-09 17:08

3 Attachment(s)
Vechiul meu BMW M3 dar cu unele schimbari la linii si hasurat ... astept pareri,critici,etc....

RazuS 25-05-09 19:58

3 Attachment(s)
Un trabant astept comentarii ...

kenzor 25-05-09 20:03

progrese mari :D

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning